Nyt voit hakea sponsorointia! 

Olemme mukana tukemassa paikallisia yhdistyksiä, työryhmiä ja tapahtumia alueillamme Hanko, Raasepori, Inkoo, Siuntio ja Kirkkonummi.

Viime vuonna saimme erittäin paljon hakemuksia moniin eri tarkoituksiin. Päätimme silloin keskittyä tukemaan lapsille ja nuorille järjestettävää liikunta- ja kulttuuritoimintaa, ja jaoimme tuen tasaisesti koko toiminta-alueellemme.

Järjestämämme avoimen sponsorointihaun ansiosta huomasimme monia yhdistystoiminnan osa-alueita, joille mielellämme suuntaamme tukea tulevina vuosina. Pystyäksemme jakamaan tukea erityyppisiin toimintoihin koko toiminta-alueellamme tulemme jatkossa päättämään kunkin vuoden fokuksen etukäteen.

Tuemme jatkossakin yhdistyksiä, joiden kanssa olemme tehneet monivuotiset sopimukset.

Lähetä hakemuksesi

Vuonna 2024 avoin sponsorointi koskee kulttuuriyhdistyksiä ja -tapahtumia (poislukien kaupallisten toimijoiden järjestämät tapahtumat) ja tukisumma per hakija on 100-1000 €. 

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 12.2.2024 osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. aiheella "Sponsorointi". Kuvaile tarkoitus, sen budjetti ja kerro, minkälaista summaa toivotte.