Kuituliittymä on helppo, nopea ja kustannustehokas ratkaisu asukkaiden eduksi

Kuituliittymä mahdollistaa sujuvan arjen kiinteistön asukkaille. Etätyöt ja -opiskelu, nettipelaaminen, striimaus, isojen tiedostojen lataus, videopalaverit, sähköpostien ja laskujen hoito, puhelu ystävälle tai kaapelitelevision katselu - kaikki nämä hoituvat vakaasti, varmasti ja vauhdikkaasti kuidulla.

Kirjoita osoitteesi hakukenttään, niin saat tietää, onko osoitteessasi jo Yhtiökaista ja mahdollista tilata lisänopeutta, tai yksittäisen asukkaan tilattavissa oleva Kuitukaista. 

Taloyhtiö voi milloin tahansa päivittää tämänhetkiset palvelunsa Yhtiökaistaan. Ota yhteyttä isännöitsijään tai hallitukseen puheenjohtajaan, jotka voivat pyytää meiltä tarjousta.

Yhtiökaista ja kaapeli-tv

Kun taloyhtiö on tilannut Yhtiökaista-palvelumme, saa jokainen asunto käyttöönsä oman nettiyhteyden valitulla perusnopeudella sekä kaapeli-tv-palvelun, johon sisältyy noin kaksikymmentä peruskanavaa. 

Jos valittu perusnopeus ei riitä tarpeisiisi, voit tilata nopeamman, edullisen lisänopeuden omaan asuntoosi. Voit myös tilata muita kuluttajapalveluitamme, esimerkiksi TV-kortin ja maksukanavia, oman makusi mukaan. Näistä lisäpalveluista solmit kanssamme oman sopimuksesi.

Esimerkki. Taloyhtiö valitsee perusnopeudeksi 50M, jolloin jokainen asunto saa oman nettiyhteyden, jonka nopeus on 50/50 Mbit/s. Tällä nopeudella asukas lataa normaalikokoisen kuvatiedoston yhdessä sekunnissa. Tämä nopeus riittää hyvin asunnon 1A asukkaalle. Asunnossa 2B asuvan asukkaan mielestä kyseinen nopeus on liian hidas. Hän haluaa itselleen tuplasti nopeamman nettiyhteyden, joten hän tilaa lisänopeuden 100M (50+50M) ja saa jatkossa henkilökohtaisen laskun 9,90 €/kk (listahinta). Asunnon 1A asukas ei saa meiltä laskua lainkaan. 

TILAA HETI LISÄNOPEUDET TARJOUKSET TV-PALVELUT

Kaapeli-tv ja mahdollisuus tilata Kuitukaista

Jos taloyhtiö tilaa kuituliittymäänsä yhteiseksi palveluksi vain kaapelitelevision, saa jokainen asunto käyttöönsä noin kaksikymmentä peruskanavaa sisältävän kaapelitelevisiopalvelun. Asukkailla on mahdollisuus tilata lisäpalveluina TV-kortti ja maksukanavia. 

Nettiyhteys ei tässä tapauksessa tule asuntoosi automaattisesti, mutta jokaisella asukkaalla on mahdollisuus tilata nettiliittymä eli Kuitukaista suoraan meiltä.

Esimerkki. Taloyhtiöllä on kuituliittymä, joten asukas, joka haluaa oman nettiliittymän, voi valita Kuitukaistan haluamansa nopeudella. Asukas haluaa liittymän 100 megan lataus- ja lähetysnopeudella, tilaa palvelun Kuitukaista 100M ja saa jatkossa henkilökohtaisen laskun 34,90 €/kk (jollei hän ole valinnut ajankohtaista kampanjaa).  

TILAA HETI KUITUKAISTA TARJOUKSET TV-PALVELUT