Olemme päivittäneet Viestintäpalvelujen erityisehtoja yrityksille ja yhteisöille. Uudet ehdot tulevat voimaan 1.7.2021 ja niissä on otettu huomioon viestintäpalvelusopimuksia koskevan säädännön muutokset. 

Uudet ehdot korvaavat aiemmat vastaavat, vuonna 2015 voimaan tulleet, ehdot. Myös muihin erityisehtoihimme on tehty pieniä muuoksia uuden säädännön ja kuparipalveluiden sulkemisen johdosta.

Tästä pääset lukemaan uudet ehdot kokonaisuudessaan. Mikäli haluat kysyä uusista ehdoista tai haluat niiden paperikopion, ota yhteyttä yrityspalveluumme. 

Kuukauden bonuskanava on Toto TV 6. Toto TV 6 kanavapaikalla 295 kuuluu kanavapakettiin Toto TV, joka on hevosurheilun harrastajien oma paketti! Paketin kanavat esittävät yli 500 suoraa lähtöä vuodessa. Arkipäivän iltaravien lisäksi kahdet ravit lauantaisin ja sunnuntaisin. Kanavilla näytetään myös kansainvälisiä huippuraveja!

Kanava vaihtuu maanantaina 3.5.

Suljemme klo 14.00 perjantaina 30.4. Iloista vappua! 

Tiedote 21.4.2021

Valokuituyhteyden käyttäjillä on vähiten häiriöitä verkkoyhteydessään, kertoo Finnet-ryhmän tuore tutkimus. Suurin osa etätöitä nyt tekevistä suomalaisista aikoo jatkaa etätöiden tekoa useammin kuin koronapandemiaa edeltävällä ajalla. Luotettavan ja nopean verkkoyhteyden lisäksi etätyössä tarvitaan esihenkilöiltä uudenlaisia johtamisen ja vuorovaikutuksen taitoja.

Kanava NHK World TV kanavapaikalla 359 muuttuu HD-kanavaksi maanantaina 19.4.2021. Kanava kuuluu kanavapakettiin Uutiset ja sen voi valita kaikkiin MIX-kanavapaketteihin. 

EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) hengessä pyrimme poistamaan asiakastiedoistamme asiakkaiden luomat sähköpostilaatitkot, joita ei ole käytetty pitkään aikaan. Toukokuussa 2021 tulemme poistamaan osoitteet, joita ei ole käytetty joulukuun 2019 jälkeen.

Pitääksesi sähköpostisi aktiivisena tulee sinun kirjautua sisään sähköpostiisi viimeistään 30.4.2021.

Asiakaspalvelumme on suljettu pitkäperjantaina 2.4. ja toisena pääsiäispäivänä 5.4.

Vikailmoituksen voi tuttuun tapaan jättää meille vuorokauden ympäri. 

Tiistaista 6.4. jatkuen palvelemme vain puhelimitse ja sähköisissä kanavissamme. Soitathan ensin asiakaspalveluumme, niin sovimme tarvittaessa käynnistä palvelupisteessämme.

Toivotamme kaikille hyvää pääsiäistä!

Huhtikuun bonuskanava on Viasat History HD (493). Mikä meistä tekee juuri sellaisia kuin olemme? Viasat History katsoo taaksepäin ajassa löytääkseen vastauksia. Kanava esittää uusimmat teoriat evoluutiostamme sekä kulttuurimme juurista.

Kanavaohjelmistossa muun muassa Sotatehtaat, Viisi tuhatta vuotta Niilin historiaa, Salainen sota ja Viikinkien viimeinen matka. Kanava sisältyy kanavapaketteihin V premium ja V series & film, sekä on valittavissa kaikkiin MIX-paketteihin.

Kanava CNBC kanavapaikalla 351 muuttuu HD-kanavaksi tiistaina 30.3.2021. Kanava kuuluu kanavapakettiin Uutiset.

Ennätyspitkä, 23 osakilpailua kattava, kausi 2021 käynnistyy 28.3. Bahrainista ja huipentuu joulukuussa Abu Dhabiin. C Moren ohjelmakokonaisuus hemmottelee katsojia läpi kisaviikonloppujen. Suorana lähetettävien vapaiden harjoitusten, aika-ajojen ja osakilpailun ohella tunnelmaan virittäydytään lauantain ja sunnuntain ennakkolähetyksissä; päivän tapahtumat puolestaan paketoidaan asiantuntijoiden johdolla jälkihöyryissä.

  • Kaikki kauden aikana ajettavat kilpailut suorana vapaista harjoituksista sunnuntain GP:hen
  • Eturivin asiantuntijat varmistavat, ettei yksikään olennainen yksityiskohta jää huomioimatta
  • F1-livecenter, kuskikamerat, F1 Ajanotto, F1 Varikko, F1 Sijainti ja F1 Mixed Onboard näkymät
  • Kaikki F1- ja F3 sarjojen aika-ajot ja kisat suorana


F1-kauden näet kokonaisuudessaan tilaamalla yhden näistä kanavapaketeista:

  • C More Sport, norm. 29,95 €/kk
  • C More Total, norm. 34,95 €/kk
  • C More Total+ (sis. Telia Liigapassi), norm. 44,95 €/kk


Kun tilaat meiltä C More -kanavapaketin määräaikaisella kampanjalla, saat käyttöoikeuden vastaavaan C More -suoratoistopalveluun.

SIIRRY TILAAMAAN KATSO TARJOUKSET