Nämä muutokset astuvat voimaan tänään 1.3.2023:

Kuukauden bonuskanava on TotoTV 6 kanavapaikalla 295. TotoTV:n kanavat tuovat hevosurheilun ystävälle vuosittain yli 600 suoraa ravilähetystä. Kotimaisen raviurheilun lisäksi TotoTV:stä voi seurata kansainvälisiä huippulähtöjä ja -kisoja ympäri maailman.

Keskiviikkona 1.3.2023 seuraavat kanavat lisätään tarjontaamme:

  • Kanal 10 -kanava lisätään Svenska-kanavapakettiin kanavapaikalle 286. Kanavapaketin hinta ei muutu. Ne asiakkaat, joilla on Svenska -kanavapaketti tilattuna ja haluavat nähdä myös Kanal 10 -kanavan, tulee mahdollisesti tehdä kanavahaku.

  • TotoTV 7 Extra -kanava lisätään Toto TV -kanavapakettiin kanavapaikalle 296. Kanavapaketin hinta ei muutu. Ne asiakkaat, joilla on Toto TV -kanavapaketti tilattuna ja haluavat nähdä myös TotoTV 7 Extra -kanavan, tulee mahdollisesti tehdä kanavahaku.

Viaplay Group on hankkinut MotoGP-moottoripyöräilyyn™ yksinoikeudet Suomeen.

Vuoden 2023 FIM MotoGP™ -kausi käynnistyy 26.3. Portugalista. Kausi sisältää 21 adrenaliinintäytteistä kisaa 18 eri maassa päättyen 26.11. ajettavaan Valencian kisaan.

Uusi, kuuden vuoden sopimus vahvistaa Viaplayn asemaa maailmanluokan moottoriurheilun suoratoistokotina. Viaplay Groupin oikeuksiin Suomessa kuuluvat jo ennestään mm. Formula 1 -lähetykset, INDYCAR-sarja, Formula 2 ja Formula 3 -sarjat, NASCAR, Porsche Supercup, IMSA Series, Nürburgring 24 Hours, Ferrari Challenge ja DTM.

Elisa Viihde Viaplayssa tullaan näkemään vuosittain jopa 400 tuntia maailman johtavaa moottoripyöräilysarjaa vuoteen 2028 asti. MotoGP:llä on erittäin laaja maailmanlaajuinen fanikunta, ja laji on erittäin suosittu myös suomalaisten moottoriurheilufanien keskuudessa.

Lue Viaplayn tiedote

Kaikki toiminnot yhdistetään samaan sovellukseen, joten käyttäjän ei jatkossa tarvitse käyttää useita sovelluksia. 

Tämä tarkoittaa, että eri sovelluksissa olleet palvelun osat SAFE, FREEDOME ja ID PROTECTION yhdistetään samaan sovellukseen: F-Secure Total. 

Tämän muutoksen myötä laitteidesi, yhteyksiesi ja henkilötietojesi suojaus on entistäkin kätevämpää.

Karjaan Puhelin kasvaa ja haluaa kehittää erityisesti B2B-myyntiään. Etsimme nyt kollegaa, joka on kiinnostunut teknisistä ratkaisuista, nauttii sosiaalisesta ja monipuolisesta työympäristöstä ja omaa vahvat myyntitaidot.

Haluatko liittyä myyntitiimiimme?

Myyntitiimimme auttaa toiminta-alueemme yrityksiä ja muita asiakkaita laadukkailla valokuituliittymillä ja ICT-palveluilla, jotka tekevät heidän päivittäisestä työstään ja vapaa-ajastaan parempaa ja helpompaa. Tarjoamme myyntisalkkuusi huipputuotteet, joita tarjoat ensisijaisesti Inkoo-Siuntio-Kirkkonummi-alueen yrityksille. Lisäksi pääset kehittämään kanssamme myyntiprosesseja ja yritysmyyntiä yleisesti. Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen sekä hyvät ansiomahdollisuudet henkilökohtaisen sitoutumisesi perusteella.

Työn kuvaus

Tehtäviisi kuuluu aktiivinen yhteydenpito yrityksiin konsultoidaksesi niitä tieto- ja viestintäteknisistä ratkaisuista. Yhdessä asiakkaan kanssa arvioit tämänhetkisen tilanteen, jotta voit tarjota heille palveluja, jotka helpottavat heidän jokapäiväistä työskentelyänsä. Tähtäämme pitkiin asiakassuhteisiin, minkä vuoksi jokaisella yritysvierailulla on tavoitteena saada tyytyväisiä asiakkaita, joilla on myönteinen mielikuva Karjaan Puhelimesta. Annat meille kasvot, minkä vuoksi kannat vastuun itsevarmasti, herätät luottamusta ja loistat tiedoillasi. Palvelemme asiakkaitamme sekä suomeksi että ruotsiksi, joten odotamme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista kielitaitoa molemmilla kielillä.

Työskentelyalueesi on ensisijaisesti Inkoo-Siuntio-Kirkkonummi. Työpöytäsi löytyy Karjaalta, mutta myös etätyö on meillä mahdollista ja iso osa päivistäsi kuluu varmasti asiakaskäyntien merkeissä.

Tehtäviisi kuulu ajoittain myös liittymämyyntiä kuluttaja-asiakkaille sekä tuurausta asiakaspalvelussamme. Lopullinen työnkuva räätälöidään tehtävään valittavan henkilön kanssa ja suhteellisen pienessä organisaatiossamme olemme toki aina valmiita auttamaan kollegaa minkä tahansa kiireellisen homman vaatiessa lisäkäsiä.

Koulutus ja aiempi kokemus

Sinulla voi olla kaupallisen tai teknisen alan tausta, mutta koulutustasi tärkeämpää on asenteesi ja kokemuksesi. Se, mitä olet aiemmin tehnyt ja kuinka hyvin olet onnistunut tavoitteissasi, painaa paljon vaakakupissamme. Aiempi kokemus B2B-myynnistä alueellamme antaa sinulle ehdottomasti parhaat eväät työhön, mutta se ei ole missään nimessä edellytys työssä menestymiselle.

Jos sinulla ei ole kokemusta alalta, mutta olet myyntitaitoinen läpikotaisin, opit kyllä alan ja tuotteet, ja pääset alkuun tukenasi olevan mahtavan tiimin kanssa. Tehtävä voisi sopia hyvin myös nousevalle nuorelle kyvylle. Huolehdimme siitä, että sinulla on parhaat mahdolliset olosuhteet onnistua ja kehittyä työssäsi, ja kollegasi auttavat sinua tarvittaessa. Odotamme kuitenkin, että tuot mukanasi sosiaalisia taitoja, positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta sekä hyvät viestintätaidot.

Karjaan Puhelin työnantajana

Karjaan Puhelin on menestyvä yritys, joka toimii jatkuvasti kehittyvällä alalla. Vaikka yhtiöllä on pitkä historia, se on nykyään moderni ja ajanmukainen. Tarjoamme työpaikkoja turvallisessa ja inspiroivassa työympäristössä, jossa vallitsee kotoisa ilmapiiri ja kollegat ovat päteviä.

Meillä on joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöhön. Saat käyttöösi mukavat toimistotilat Karjaalla, uusinta teknologiaa ja kollegojesi tuen. Takanasi on kokenut ja asiantunteva organisaatio. Tarjoamme kehittävää työtä ja arvostamme oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Arvostamme hyvinvointiasi ja siksi meillä on käytössä hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja ja hakemukset

Lisätietoja antaa osastopäällikkö Jonna Kankaanpää, 044 744 4690, jonna.kankaanpaa[a]ktab.fi.

Hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian, sillä hakemusten käsittely ja sopivien hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuajan kuluessa. Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sunnuntaihin 12. maaliskuuta mennessä yllä mainittuun Jonnan sähköpostiosoitteeseen.

NHK World Japan kanavapaikalla 359 on japanilaisen public service -organisaation kansainvälinen palvelu. Kanava tarjoaa katsojalle japanilaista näkökulmaa uutisille, kulttuurille ja perinteille.

V premium -kanavapaketin normaalihinta 39,95 €/kk nousee 44,95 euroon.

Suoratoistopalvelu Elisa Viihde Viaplay Totalin normaalihinta 39,99 €/kk nousee 44,99 euroon.

Uudet hinnat astuvat voimaan 1.3.2023.

Elisa Viihde Viaplay Total -suoratoistopalvelussa tehdään muutos livestriimien määrään helmi-maaliskuun aikana.

Streamien määrää rajoitetaan niin, että samaa live-urheilutapahtumaa voi jatkossa seurata samanaikaisesti vain yhdeltä laitteelta kerrallaan. Et esimerkiksi voi enää katsoa samaa Valioliigan ottelua useammalla kuin yhdellä (1) laitteella. Voit kuitenkin silti katsoa esim. kahta eri Valioliigan ottelua kahdella (2) eri laitteella samanaikaisesti.

Toimenpiteellä pyritään vähentämään suoratoistopalvelun luvattomaa käyttöä.