Lastenkanava Boomerangin (kanavapaikka 156) nimi on jatkossa Cartoonito. Kanava sisältyy V series & film sekä V premium -paketteihin. 

Cartoonito-kanava on suunnattu lapsille, nuorille ja muille piirrossarjojen ystäville. Ohjelmistoon sisältyy niin vanhoja, kuin uudempia suosittuja piirrettyjä maailmalta. Kanavalla esitetään englanninkielisiä ohjelmia ympäri vuorokauden. Kanavalla nähdään Tom & Jerry, Looney Tunesin hahmot, Scooby-Doo, Kiviset ja Soraset ja monet muut tutut piirroshahmot.

Kuukauden bonuskanava on Travel Channel kanavapaikalla 103Kanava on omistautunut matkailun maailmaan, ja täällä esitetään objektiivisesti ja avarakatseisesti matkailun monia puolia vaellusseikkailuista ruokaan ja juomaan sekä viiden tähden luksuselämyksiin. Jos suunnittelet reissuun lähtöä, on tämä paras paikka aloittaa!

1. lokakuuta alkaen Elisa Viihde Viaplay muuttaa nimensä Viaplayksi. Muutos ei vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä. Voit jatkaa Viaplayn käyttöä 1. lokakuuta, aivan kuten tähänkin asti, samoilla sovelluksilla ja laitteilla. Myös tunnuksesi ja salasanasi pysyvät ennallaan. Muutos ei vaikuta tilauksesi hintaan tai laskutustapaan.

Muutos koskee vain suoratoistopalvelua, joten se ei vaikuta V premium, V series & film ja V sport golf -kanavapaketteihin.

Viaplay tarjoaa jatkossakin huippuluokan urheilua, laajan valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, elokuvia ja muuta sisältöä. Elisan tarjoamat kotimaiset sisällöt, kuten mm. Elisan alkuperäissisällöt (Elisa Original), poistuvat Viaplayn tarjonnasta 1. lokakuuta.

C Moren jääkiekkotarjonta monipuolistuu entisestään, kun Liiga, Mestis, SHL, Sveitsin Liiga, Spengler Cup, Naisten liiga, ja Suomen maajoukkueen pelit MM-kisoissa saavat rinnalleen viikoittaiset NHL-ottelut lauantaisin.

NHL kausi alkaa 14. lokakuuta kl 20 Ottawa – Philadelphia ottelulla. C Morella nähdään kauden aikana parhaana katseluaikana yhteensä 32 ottelua, josta 4 kpl Stanley Cup -finaaleista. C Morella näytetään siis yksi, valikoitu NHL-ottelu viikossa.

Rallin MM-sarjaa dominoiva Kalle Rovanperä jahtaa uransa ensimmäistä kotivoittoa Keski-Suomen sorateillä 3.–6. elokuuta. C More lähettää suorana ja selostettuna kaikki erikoiskokeet, minkä lisäksi rallistudio raportoi Jyväskylän kisatunnelmat. Myös MTV3- tai MTV Sub -kanavalla seurataan jokaisena ajopäivänä suoraa erikoiskoetta.

Kaikki MM-rallin tapahtumat esitetään C More -suoratoistopalvelussa sekä C More Max -kanavalla. Myös MTV:n vapaasti katsottavilla kanavilla on luvassa runsaasti ralliohjelmistoa läpi viikonlopun. Katso aikataulu alta!

Bonuskanava kaikille kaapeli-tv-katsojille

Elokuussa kaikki kaapeli-tv-katsojat näkevät kanavan Viasat Explore kanavapaikalla 491.

Et siis tarvitse tv-korttia tämän kanavan katsomiseen. Tee kanavahaku jos kanavapaikka tai kuva ei tule esiin.

Kanava kuuluu normaalisti tv-kortin kanavatarjontaan, joten mikäli tämän kanavan lisäksi jatkossa haluaisit nähdä esim. V sport+ Suomi, Viasat Nature, Viasat History, ja Love Nature 4K -kanavat niin se onnistuu edulliseen hintaan 2,90 €/kk. Lue lisää tv-kortista ja sen kanavista tästä.


Bonuskanava sinulle, jolla on tv-kortti

Elokuussa tv-korttiasiakkaat saavat nauttia uutiskanavasta BBC News kanavapaikalla 347.

Kanava kuuluu kanavapaketteihin M, L ja Uutiset. Tästä pääset tutustumaan maksukanavapaketteihin. 

Kopiostolta saadun tiedon mukaan, ETV-maksukanavan sopimus loppuu 31.8.2023. Lähetys päättyy samana päivänä. 

Kuukauden bonuskanava heinäkuussa on C More Juniori kanavapaikalla 154.

C More Juniori on lasten ikioma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille rakastettuja kaikkien aikojen suosituimpia lasten sarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan - ja kaikki suomeksi. Juniorilla näkyvät ja kuuluvat myös iloiset juontajat, joiden seurassa aika kuluu kuin siivillä!

Huom. kanava vaihtuu maanantaina 3.7.

C Moren viihdekanavat päivittyvät vastaamaan yhä paremmin suomalaisten tarpeita. Elokuun 14. päivä uudistuvilla viihdekanavilla esitetään jatkossa myös kaikki uudet kotimaiset alkuperäissarjat.

MTV lopettaa kaksi kanavaa, ja korvaa kaksi kanavaa kahdella uudella viihdepalveluiden tv-kanavalla. C More -kanavapaketissa on siis jatkossa katsottavissa neljä kanavaa kuuden sijaan.

Tältä C More -kanavapaketin sisältö näyttää 14.8 alkaen:

  • Uusi MTV Aitio korvaa C More First -kanavan kanavapaikalla 400.
  • Uusi MTV Viihde korvaa C More Series -kanavan kanavapaikalla 402.
  • Kanavat C More Juniori ja SF-kanalen jatkuvat ilman muutoksia.
  • Kanavat C More Hits ja C More Stars päättyvät.


Kyseiset muutokset koskevat myös kanavapaketteja C More Total ja C More Total+. Näissä paketeissa urheilukanavat jatkuvat ilman muutoksia.

Muutokset eivät vaikuta kanavapakettien hintoihin. 

Olethan yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulla on kysymyksiä. Autamme mielellämme!

 

Kanavahaku voi olla tarpeen

Ei syytä huoleen, useimmat televisiot hakevat muutokset automaattisesti.

Jotkut televisiot saattavat vaatia kanavien uudelleenhakua, toki aikaisintaan muutosajankohdan jälkeen 14.8. 

Tee kanavahaku jos yksi tai useampi kanavapaikoista 154, 400, 402 tai 424 on tippunut pois, tai jos kuva on pimeänä.  

NÄIN TEET KANAVAHAUN

 

Uusien MTV Aitio ja MTV Viihde -kanavien ohjelmatarjonta

Uudet kanavat MTV Aitio ja MTV Viihde esittävät aamusta iltaan uutuuselokuvia, laatusarjoja ja tuttuja klassikoita.

Lisäksi MTV Aitio lähettää parhaaseen katseluaikaan suosittuja kotimaisia alkuperäissarjoja. Ensimmäisenä kotimaisena ensi-iltana seurataan Maria Kallio -sarjan toista tuotantokautta elokuussa. Syksyn uutuuksiin kuuluvat myös mm. jättituotanto Estonia sekä Onnelan viides tuotantokausi.


Saat C More -kanavapaketin ensimmäisen kuukauden 0 €, kun solmit 6kk sitovan sopimuksen. Muut kuukaudet normaalihintaan 9,95 €. 

KATSO TÄMÄ JA MUUT C MORE -TARJOUKSET

Torstaina 22.6. palvelemme teitä klo 14.00 asti.

Perjantaina 23.6. olemme suljettuna.

Toivotamme teille aivan ihanaa juhannusta!