TV-korttiasiakkaat näkevät peruskanavien ja mahdollisten maksukanavien lisäksi, alla olevat TV-korttikanavat.

 Korttikanavat

 1. V sport+ Suomi (464)
  V sport + Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdäänkin yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, amerikkalaisen jalkapallon NFL:stä, sekä Formula 1:n kohokohtia.

 2. Viasat Explore HD (491)
  Teräväpiirtokanava täynnä seikkailuja ja voimia koettelevia tilanteita kuten tutkimusmatkoja, extreme-urheilua, rikosmysteerejä sekä paljon muuta mielenkiintoista. Ohjelmat esim: Jokihirviöt, Australian hummerinpyytäjät, Arktinen jäärautatie, Romuautot kiertoon.

 3. Viasat History HD (493)
  Näköalapaikka menneeseen maailmaan, historiaa antiikista nykypäivän populaarikulttuuriin. Ohjelmat esim: Kadonneen arkin salaisuudet, Sotatehtaat, Muinainen maailmanloppu.

 4. Viasat Nature HD (495)
  Koko perheen luontokanava, joka tarjoaa korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja läheltä ja kaukaa. Ohjelmat esim: Australian käärmeentaltuttajat, Australian eläintarha, Takamaiden eläinlääkäri, Jokihirviöt.

 5. Love Nature 4K (229)
  Love Nature on kanadalainen erikoiskanava, joka lähettää dokumentteja ja sarjoja luonnosta ja villielämästä. Kanavalla saat seurata vastasyntyneitä eläimiä, maatilan elämää, kaloja ja nisäkkäitä vedessä, aavikon eläimiä, vaarallisia petoja, isoja kissoja ja pelastettuja eläimiä. Varsinkin sunnuntaisin näytetään perheen nuoremmille sopivaa sisältöä. Kanava vaatii, että televisiossasi on 4K-tuki.

 6. France 24 English HD (353)
  Ranskalainen uutiskanava, jossa uutisia ja ajankohtaisohjelmia englanniksi.

 7. TRT World HD (356)

  Turkkilainen uutiskanava, jossa uutisia ja ajankohtaisohjelmia englanniksi.

 8. Bonuskanava
  Kuukauden bonuskanava julkaistaan kuukausittain verkkosivujen uutisten alla.

Onko sinulla Kaapeli-tv mutta ei TV-korttia?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluaisit ottaa TV-kortin käyttöösi, niin autamme. 

TV-kortteja saat myös Tammisaaren Euronics- ja Gigantti-liikkeistä sekä EKM:n Hangon pisteestä.