Kesäkuitu-palvelu on nyt aktivoitu ja Sesonkikuidun nopeus nostettu 10 megasta 300 megaan. 

Kesäkuitu

Kesäkuitu on nettiyhteys nopeudella 100/100 Mbit/s. Tällä nopeudella sujuu muun muassa pienempien tiedostojen nopea lataus ja lähetys, tehokas etätyöskentely ja pelaaminen netissä, sekä muutama yhtäaikainen 4K-striimi.

Mielestämme tulisi olla helppoa muuttaa vapaa-ajan asuntoon kesäksi: Kesäkuitu-palvelu avataan automaattisesti 1.4. ja suljetaan 30.9. Kesäkuitu (39,90 €/kk) on täydellinen palvelu sinulle, joka nautit elämästä vapaa-ajan asunnossa keväästä syksyyn, mutta olet muualla talvella.


Sesonkikuitu

Sesonkikuitu sopii erityisen hyvin kausiluonteisiin nettitarpeisiin esimerkiksi sellaisessa vapaa-ajan asunnossa, jossa kuitenkin käydään vuoden ympäri.

Talvinopeus 10/10 Mbit/s (15 €/kk) riittää kevyeen netin käyttöön, esimerkiksi uutisten lukemiseen, sähköpostien lähettämiseen ja laskujen maksamiseen, ja se takaa toimivuuden kodin älylaitteille, jotka tarvitsevat jatkuvan nettiyhteyden, esimerkiksi valvontakameralle tai ilmalämpöpumpulle.

Huhtikuun ensimmäisenä päivänä nopeus nousee automaattisesti monta kertaa vauhdikkaammaksi 300/300 Mbit/s nopeudeksi (49,90 €/kk). Tällä nopeudella sujuu loistavasti normaalikokoisten tiedostojen nopea lataus ja lähetys, ammattimaisempi pelaaminen netissä, etätyöskentely ja pilvipalveluiden käyttö, sekä monta yhtäaikaista 4K-striimiä. Tällä nopeudella on oikein ihanaa surffailla koko kesä, ja olla taistelematta mobiiliverkon kapasiteetista kaikkien muidenkin kesäasukkaiden saavuttua seudulle.


Kaapeli-tv

Kaapelitelevisio lisäpalveluksi? Kesäkuidun yhteydessä kaapeli-tv suljetaan talveksi, Sesonkikuidun yhteydessä kaapelitelevision voi pitää ympärivuotisessa käytössä.


Tilaa

TILAA

Soittele meille, jos oikean palvelun valitseminen mietityttää, niin käydään yhdessä tarpeesi läpi!