Nyt kannattaa olla nopea! 30 ensimmäistä kuituliittymän tilaajaa valmiiksi rakennetuilla kuitualueillamme saavat nyt pihakaivuun kaupan päälle ja liittymän käyttöönsä jo toukokuussa!

Lisäksi säästät myös valitsemiesi palveluiden kuukausimaksuissa, saat 100 megan tai nopeammasta Kuitukaistasta tai OmaKuitu-paketista (sis. myös kaapeli-tv-palvelun ja TV-kortin) 10 € alennuksen per kuukausi ensimmäisen vuoden ajan.

Esimerkiksi

  • OmaKuitu-paketti 100M 29,90 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen normaalihinta 39,90 €/kk
  • Kuitukaista 100M 25,28 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen normaalihinta 35,28 €/kk

TARKISTA SAATAVUUS OSOITTEESEESI JA TILAA LIITTYMÄSI


Tarjous on voimassa 12.4. - 20.5.2021 ja edellyttää 24 kuukauden palvelusopimusta. Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana listahinnalla. Tarjous on voimassa alueilla, joiden kuituverkko on jo rakennettu valmiiksi. Toimitusaika tarkistetaan vielä osoitekohtaisesti. Valmiiksi kuidutetuilla keskusta-alueilla saat liittymän käyttöösi jo toukokuussa.

Onko nopeus riittävä, kun työskentelet tai opiskelet etänä? Saatko kaiken hyödyn irti linjastasi, myös langattomasti?

Katso kaikki ajankohtaiset kanavapakettitarjouksemme.

Kuitukaista asuntoyhtiöiden asukkaille

Uusille asiakkaille asuntoyhtiöissä tarjoamme avausmaksun, päätelaitteen sekä vauhdikkaat nopeudet edullisesti.

Suosittele kaveriasi tilaamaan Kuitukaistan tai OmaKuitu-paketin, niin saatte ilmaista surffausta. Mikäli uusi Kuitukaista kytketään asuntoyhtiöön, saavat molemmat yhden ilmaiskuukauden. Mikäli uusi asiakas tilaa omakotitaloonsa uuden kuituliittymän, molemmat saavat kaksi ilmaiskuukautta Kuitukaistaa tai OmaKuitu-pakettia. 

Suosittelijalle tarjoamme ilmaiskuukauden vaihtoehdoksi joko uutta modeemia (mikäli asut asuntoyhtiössä) tai langattoman verkon lähetintä (mikäli asut omakotitalossa).

Kampanjasivulle!