Opiskelupaikka, kurssi-ilmoittautumiset, asunto ja sähkösopimus – nämä hoidettu! Lisää tähän vielä edullinen, nopea ja tehokas Kuitukaista, niin olet varmasti valmis uuteen lukuvuoteen! 

Kuitukaista 100M hintaan 19,90 €/kk 12kk ajan

Tarvitset myös modeemin. 

  • Osta meiltä käytetty modeemi hintaan 45 € (rajoitettu saatavuus).
  • Osta meiltä uusi modeemi hintaan 119 € (norm. 145 €).
  • Ole yhteydessä, jos sinulla on jo modeemi, niin tarkistamme soveltuuko se Kuitukaistan käyttöön asunnossasi. Jos uusit tämänhetkisen sopimuksesi, voit tietysti jatkaa tämänhetkisellä modeemilla. 


Jotta pääset nauttimaan opiskelijatarjouksesta, olet tervetullut käymään palvelupisteessämme näyttämässä voimassa olevaa opiskelijakorttiasi tai korttisovellusta. Eikä hätää, voit tulla solmimaan sopimuksen vaikka heti – jos ostat meiltä modeemin, lasku saapuu kotiisi vasta myöhemmin. 

Ei avausmaksua (norm. 45,00 €). Tarjous on voimassa 31.10.2023 asti ja koskee opiskelijoita, jotka asuvat asuntoyhtiössä, jotka ovat kytketty kuituverkkoomme. Ei määräaikaa, hintatakuu voimassa 12 kk ajan, jonka jälkeen palvelu jatkuu normaalihintaisena listahinnan mukaisesti. Huoltajan tulee tilata ja olla vastuussa alaikäisen asiakkaan liittymästä. Kuitukaista 100/100 Mbit/s -palvelun vaihteluväli on 70-100/70-100 Mbit/s.