Viaplay -suoratoistopalvelu kanavapakettien tilaajille

Kun tilaat meiltä V sport, series & film -kanavapaketin, saat käyttöoikeuden vastaavaan Viaplay-suoratoistopalveluun. Viaplayn sisältö riippuu valitusta V sport, series & film -paketista:

  • V series & film: Viaplayn elokuvat ja sarjat
  • V premium: Viaplay Total (elokuvat, sarjat, kaikki urheilusisältö sis. golf)
  • V sport golf: Viaplayn golftarjonta

Suoratoistopalvelu erikseen

Ole yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli haluat tilata suoratoistopalvelun erillisenä palveluna. Tarjoamme seuraavat suoratoistopalvelut minkä tahansa muun palvelun yhteydessä: 

  • Viaplay 12,99 €/kk (vain elokuvat ja sarjat)
  • Viaplay Total 44,99 €/kk 

 

Käyttöönotto: 

  1. Aloita menemällä osoitteeseen signup.viaplay.fi ja seuraa sivulla annettuja ohjeita.

  2. Tarvittaessa saat lisäapua koostamistamme käyttöohjeista

  3. Rekisteröintiä varten tarvitset kaapeli-tv-palveluiden omahallintatunnuksen. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnusta tai sinulla on muuta kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Katso missä ja milloin haluat, myös offline-tilassa

Viaplayta voi katsoa tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella, pelikonsolilla, Chromecastilla, Apple TV:llä tai Smart TV:llä. Valitset itse missä ja milloin haluat katsoa. Voit myös aloittaa ohjelman katsomisen vaikka tietokoneella, pysäyttää kesken ja jatkaa samasta kohtaa tabletilla. Toimii kaikilla Viaplay-alustoilla. 

Viaplay-sovelluksen avulla voit ladata sisältöä älypuhelimelle tai tabletille ja katsoa ilman nettiyhteyttä vaikkapa lennolla, automatkalla tai mökillä.