Kysymykset ja vastaukset

Miksi kannattaa tilata yritysliittymä?

Yritysliittymään sisältyy palomuuri, joka on olemmainen osa yrityksen suojautumista tietosuojariskeiltä. Lisäksi yritysasiakkailla on nimetty yhteyshenkilö, eli saat apua helposti ja nopeasti tutulta ihmiseltä. Jos yhteyksissä ilmenee vikaa, on yritysliittymissä nopeat vasteajat ja ne korjataan ensimmäisinä. Tarvittavat laitteet kuten modeemi sisältyvät kuukausihintaan, ja hoidamme myös niiden ylläpidon ja päivitykset. Yritysliittymään voi myös tarvottaessa saada kiinteän IP-osoitteen.

Millä alueilla liittymiä on saatavilla?

Palvelemme yrityksiä Länsi-Uudellamaalla Hangosta Raaseporiin, Inkooseen, Siuntioon ja Kirkkonummelle asti.

HANKO RAASEPORI INKOO SIUNTIO KIRKKONUMMI

 

Miksi valita Karjaan Puhelin?

Olemme paikallinen yritys ja tunnemme toiminta-alueemme hyvin. Palvelumme on joustavaa: otamme huomioon asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja toiveet. Meihin on helppo ottaa yhteyttä ja kanssamme voi asioida suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Miksi valita kuituliittymä?

Kuituliittymällä saat vakaan ja nopean kiinteän tietoliikenneyhteyden. Kapasiteetti ei vaihtele, vaan se on tasainen ja varma koko ajan. Mobiiliverkoissa nopeus ja vakaus sen sijaan vaihtelee, mikä voi aiheuttaa ongelmia. Kuituliittymässä ei tällaista vaihtelua ole, koska kapasiteettia ei tarvitse jakaa muiden verkon käyttäjien kanssa.

Mitä eroa on yritys- ja kuluttaja-asiakkaiden tietoturvassa?

Yritysasiakkaat saavat Karjaan Puhelimen ylläpitämän palomuurin, joka varmistaa yhteyden turvallisuuden. On tärkeää, että yrityksellä on laitteiden tietoturvahohjelmien lisäksi myös palomuurin antama suoja. Se suodattaa ja valvoo liikennettä sekä torjuu hyökkäysyrityksiä.

Mitä asiakkaan tarvitsee tietää tietoliikenneasioista? 

Asiakkaalla ei tarvitse olla minkäänlaista asiantuntemusta tietoliikenteestä ja tietoturvasta. Me autamme, jotta yrityksen omistajat ja työntekijät voivati tehdä huoletta omaa työtään ja käyttää aikansa ja energiansa siihen. Pienillä ja keskisuurilla yrityksillä ei yleensä ole omaa IT-henkilöä, siksi heidän on helppo saada meiltä kaikki tarvittava apu ilman konsultteja tai muuta erityisosaamista.