Nu lönar det sig att vara snabb! De 30 första som beställer fiberanslutning på våra färdigbyggda fiberområden får nu gårdsgrävningen på köpet och anslutningen i bruk redan i maj!

Dessutom sparar du även på de valda tjänsternas månadsavgift, varje månad under det första året får du 10 € rabatt på ditt Fiberbredband eller FiberHem-paket (inkl. kabel-tv-tjänst och tv-kort) med 100M hastighet eller snabbare.

Exempelvis

  • FiberHem-paket 100M 29,90 €/mån 12 mån, varefter normalpris 39,90 €/mån
  • Fiberbredband 100M 25,28 €/mån 12 mån, varefter normalpris 35,28 €/mån

KOLLA TILLGÄNGLIGHETEN TILL DIN ADRESS OCH BESTÄLL

Erbjudandet är i kraft 12.4 - 20.5.2021 och förutsätter ett tidsbundet avtal på 24 månader. Efter den tidsbundna perioden fortsätter avtalet att vara i kraft tills vidare enligt gällande tariff. Erbjudandet är i kraft på egnahemsområden där fibernätet är färdigbyggt. Leveranstiden kontrolleras ännu enligt adress. På centrumområden där fibernätet är byggt får du anslutningen i bruk redan i maj.

Räcker hastigheten till när du arbetar eller studerar på distans? Får du all nytta ur din linje, även trådlöst? 

Fiberbredband till kunder i bostadsbolag

Till nya kunder i bostadsbolag bjuder vi på öppningsavgiften, modemet och fartfyllda hastigheter till ett förmånligt pris.

Se alla aktuella kanalpaketserbjudanden.

Rekommendera din kaveri att beställa ett Fiberbredband eller FiberHem-paketet, så får ni båda gratis surf. Ifall det nya Fiberbredbandet kopplas i ett bostadsbolag, får båda var sin gratismånad. Ifall den nya kunden beställer en ny fiberanslutning till sitt hus, får båda två månader gratis var av Fiberbredbandet eller FiberHem-paketet. Istället för gratis surf kan rekommenderaren välja ett nytt modem (om du bor i bostadsbolag) eller en wifi-repeater (om du bor i egnahemshus).

Till kampanjsidan!