Enligt information från BBC kommer kanalerna BBC Brit (336) och BBC Earth (133) att upphöra från den nordiska distributionen den 16.4.2023, vilket innebär att de då upphör i vårt utbud. Kanalerna hör till M- och L-kanalpaketen.

Dessa prisändringar träder i kraft från och med idag 1.3.2023:

Månadens bonuskanal är TotoTV 6 på kanalplats 295. TotoTV-kanalerna bjuder hästsportsfantasten på över 600 direktsända trav. Förutom inhemsk travsport kan man följa med internationella trav och tävlingar världen över.

Den 1.3.2023 läggs följande kanaler till:

  • Kanal 10 -kanalen läggs till i Svenska-kanalpaketet på kanalplats 286. Ingen ändring i kanalpaketets pris. De Svenska-beställare som vill se på kanalen, måste möjligtvis göra en kanalsökning.

  • TotoTV 7 Extra -kanalen läggs till i Toto TV -kanalpaketet på kanalplats 296. Ingen ändring i kanalpaketets pris. De Toto TV-beställare som vill se på kanalen, måste möjligtvis göra en kanalsökning.

Viaplay Group har skaffat ensamrätt att sända MotoGP™ i Finland.

Årets FIM MotoGP™ -säsong kör i gång den 26.3 i Portugal. Säsongen innehåller 21 adrenalinfyllda tävlingar i 18 olika länder och avslutas med race i Valencia den 26.11.

Det nya sexårskontraktet stärker Viaplays position som ett motorsportshem i världsklass. Övriga motorsportsrättigheter som Viaplay har i Finland är Formula 1, 2 och 3, INDYCAR, NASCAR, Porsche Supercup, IMSA Series, Nürburgring 24 Hours, Ferrari Challenge och DTM. 

I Elisa Viihde Viaplay kommer vi årligen att se till och med 400 timmar av världens ledande motorcyklingsserie fram till år 2028. MotoGP har en väldigt bred, världsomfattande fanbas och grenen är väldigt populär också bland finländska motorsportsfans. 

Läs Viaplays pressmeddelande (på finska)

Istället för att användaren ska behöva ha olika appar, kommer alla funktioner att kombineras i en app.

Detta innebär att funktionerna i de skilda apparna SAFE, FREEDOME och ID PROTECTION kombineras till en och samma app: F-Secure Total. 

I och med denna ändring blir skyddandet av dina enheter, din förbindelse och dina personuppgifter ännu behändigare i fortsättningen.

Karis Telefon växer och vill särskilt utveckla B2B-försäljningen. Vi söker nu en kollega som är intresserad av tekniska lösningar, gillar en social och varierande arbetsmiljö samt besitter starka försäljaregenskaper.

Vill du bli en del av vårt försäljningsteam?

Vårt försäljningsteam hjälper vårt områdes företag och andra kunder med kvalitativa fiberanslutningar och ICT-lösningar som gör deras arbetsvardag både bättre och lättare. Din försäljningsportfölj kommer att bestå av topprodukter, som du erbjuder till företagen främst på Ingå-Sjundeå-Kyrkslätt-området. Dessutom får du en möjlighet att över lag utveckla försäljningsprocesserna och företagsförsäljningen.

Vi erbjuder en heltidstjänst med tillsvidareavtal och goda förtjänstmöjligheter som baserar sig på ditt personliga engagemang.

Arbetsuppgifter

Till dina arbetsuppgifter hör att aktivt kontakta företag för att konsultera dem gällande informations- och kommunikationstekniska lösningar. Tillsammans med kunden utvärderas nuläget, så att du kan erbjuda dem tjänster som underlättar deras dagliga arbete. Vi strävar efter långa kundförhållanden och har som mål att varje företagsbesök ska leda till nöjda kunder som har en positiv attityd till Karis Telefon. Du är vårt ansikte utåt och bär det ansvaret med självsäkerhet, du inger förtroende och utstrålar kunskap. Vi betjänar våra kunder på både finska och svenska, så du behöver behärska dem båda i tal och skrift.

Ditt arbetsområde är främst Ingå-Sjundeå-Kyrkslätt. Ditt arbetsbord hittas i Karis men hos oss är även distansarbete möjligt. Du kommer säkerligen göra kundbesök under en stor del av din arbetsdag.

Dina arbetsuppgifter inkluderar tidvis även anslutningsförsäljning till konsumentkunder samt att tura i vår kundtjänst. Den slutgiltiga arbetsbeskrivningen skräddarsys tillsammans med den person som väljs till rollen och i vårt relativt lilla företag är vi förstås alltid redo att hjälpa en kollega med vilken som helst uppgift som kräver fler händer.

Utbildning och tidigare erfarenhet

Du kan ha en merkantil eller en teknisk bakgrund, men din utbildning är inte lika viktig som din attityd och din erfarenhet. Vad du har jobbat med tidigare och hur du lyckats med dina åtaganden väger tungt hos oss. Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning på vårt område är inget krav, men gör din vardag lättare. Så länge du är en försäljare ända ut i fingerspetsarna gör det ingenting ifall du saknar branscherfarenhet.

Vårt fantastiska team stöder dig så att du kommer i gång och lär dig branschen och produkterna. Arbetsuppgiften kunde även passa bra åt en ung, blivande talang. Vi ser till att du har de bästa möjliga förutsättningarna för att lyckas i ditt arbete och dina kollegor hjälper till då det behövs. Vi förväntar oss dock att du har sociala färdigheter, en god kommunikationsförmåga samt en positiv och initiativtagande attityd.

Karis Telefon som arbetsgivare

Karis Telefon är ett framgångsrikt företag, som verkar i en bransch som är i ständig utveckling. Trots att företaget har lång historia, är det idag ett modernt och aktuellt företag. Vi erbjuder jobb i en trygg och inspirerande arbetsmiljö med familjär stämning och kompetenta kollegor.

Vi har flexibla arbetstider och möjlighet till distansjobb. Till ditt förfogande har du ändamålsenliga kontorsutrymmen Karis, den senaste tekniken och dina kollegors stöd. Bakom dig har du en erfaren och kunnig organisation. Vi erbjuder ett utvecklande jobb och uppskattar att du är aktiv och initiativtagande. Vi värdesätter ditt välmående och vi har bra arbetsförmåner.

Mer information och ansökningar

Mer information får du av avdelningschef Jonna Kankaanpää, 044 744 4690, jonna.kankaanpaa[a]ktab.fi.

Det lönar sig att lämna in ansökan så fort som möjligt, för vi går igenom inkomna ansökningar samt påbörjar intervjuerna redan under ansökningstiden. Skicka ditt CV och en fritt formulerad ansökan med löneanspråk senast den 12e mars till Jonnas e-postadress ovan.

NHK World Japan på kanalplats 359 är den japanska publik service -organisationens internationella tjänst. Kanalen erbjuder tittaren ett japanskt perspektiv på nyheter, kultur och traditioner.

V premium -kanalpaketets normalpris stiger från 39,95 €/mån till 44,95 €/mån.

Normalpriset på streamingtjänsten Elisa Viihde Viaplay Total stiger från 39,99 €/mån till 44,99 €/mån.

De nya prisen träder i kraft den 1.3.2023.

I Elisa Viihde Viaplay Total -streamingtjänsten kommer det under februari-mars att göras en ändring till mängden streams per livesändning.

Streamingarna begränsas på så sätt, att man i fortsättningen endast kan se ett idrottsevent live åt gången på endast en enhet. Detta innebär att du t.ex. inte längre kan se samma Premier League-match på fler än en (1) enhet. Du kan ändå se på t.ex. två olika Premier League -matcher på två (2) enheter samtidigt.

Med denna åtgärd strävar man efter att minska på olovlig användning av streamingtjänsten.