Johan Nygård inleder sitt arbete som vår tekniska chef 1.12.2020. I posten efterträder han Patrik Gustafsson, som tar över som verkställande direktör.

”Jag tackar för förtroendet och stiger med stor iver in som chef för tekniska avdelningen på Karis Telefon från och med 1.12 i år. Jag har haft privilegiet att följa med företagets fiberstrategi från nära håll som produktchef för fiberanslutningarna allt sedan den första fiberanslutningen till hemmet installerades år 2008. Det känns fint att kunna jobba för ett lokalt och anrikt men modernt företag och samtidigt utföra ett meningsfullt, intressant arbete. Det har varit ytterst intressanta och fartfyllda arbetsår där fibernätet expanderat snabbt för att numera täcka en stor del av Raseborg och Hangö.

Det finns ännu mycket arbete att göra för att utvidga tillgången till snabbt och pålitligt internet. Inte minst i dessa undantagstider finns det ett stort behov av att kunna jobba, studera och fungera online både i städer och på glesbygd. Det är en stor fördel för närregionen att ha en stabil, lokal aktör som bär ansvar för att bygga fibernät på området. Tack vare detta har invånarna möjlighet att skaffa stabila och pålitliga kommunikationsförbindelser, som nutidens digitala samhälle förutsätter för att kunna fungera. Vårt mål är att kunna erbjuda alla hushåll och företag inom verksamhetsområdet möjligheten att ansluta sig till fibernätet och därmed säkra tillräckliga förbindelser för kommande kommunikationsbehov. Vårt ytterst kompetenta tekniska team kommer även i fortsättningen att leverera högkvalitativa fibertjänster och värna om fiberkundernas kundnöjdhet. Vi finns här för er.”

Johan Nygård