Tiedon valtatien varrelta löytyvät nykyään kaikki palvelut, joita ihminen kaipaa. Nyt voit auttaa myös ystäväsi ja läheisesi valonnopealle tiedon valtatielle. Vie heidät elokuviin ja kuuntelemaan musiikkia, haasta heidät pelaamaan, soita videopuheluja, striimaa videota – netissä riittää paljon tekemistä myös yhdessä.

Tarjoa ystävällesi ilmainen Kuitukaista ensimmäisen kuukauden ajaksi, ja saat jokaisesta suosittelusta ilmaisen kuukauden myös itsellesi. Jos ystäväsi asuu omakotitalossa ja tilaa kuituliittymän, saatte molemmat ilmaisen Kuitukaistan kahdeksi kuukaudeksi! Tarjous edellyttää, että alueiltanne löytyy Karjaan Puhelimen valokuituverkko, tai että se rakennetaan sinne tänä vuonna. Lue tarkemmat kampanjaehdot sivun lopusta ja lähetä suosittelusi!

Tarkista saatavuus!

 

Varaudu tulevaisuuden haasteisiin

Nettiyhteyttä vaativien laitteiden määrä kodeissa on kasvanut jatkuvasti ja tietokoneita, tabletteja ja älypuhelimia löytyy joka sormelle. Moderni teknologia helpottaa elämää, mutta vaatii yhteydeltä entistä suurempaa luotettavuutta ja kapasiteettia tiedonsiirtoon.

Tietoliikenteen datamäärät kasvavat laitteiden määrän myötä. Suuren siivun kaistasta vie viihde. Suoratoistopalvelut ovat korvanneet monille television katsomisen ja pelaaminen netissä on myös aina suositumpaa. Nopea yhteys varmistaa sujuvan kuvavirran parhaalla mahdollisella laadulla ja ilman pätkimistä. Laittamalla liittymän kuntoon kodin arvokin nousee.

Suomi, teknologisen kehityksen kärkimaa

Mitä tulevaisuuden palveluiden sujuvuuteen ja laajalle yltävään toimivaan nettiin tulee, Suomi on maailman kärkimaita. Pankkiasiat, uutispalvelut ja yhteydenpito viranomaispalveluihin ovat jo pitkään painottunut nettiin, ja jatkossa esimerkiksi koulutus ja terveydenhuoltopalvelut ovat siirtymässä digimaailmaan entistä vahvemmin. Myös etätyöt ovat koko ajan yleistyneet. Koko maailma tulee lähelle, mutta samalla siirretyt datamäärät kasvavat jatkuvasti, joten yhteyksien on pelattava vaaditulla tasolla.

Valokuitu mahdollistaa palveluiden kehityksen ja varmistaa niiden toimivuuden vuosiksi eteenpäin vaatimustason kasvaessakin. Hyppää tulevaisuuden kelkkaan jo nyt!

Kampanjan ehdot

Suosittelija saa edun, kun uusi asiakas on kytketty verkkomme ja hänenkin palvelunsa on otettu käyttöön. Kampanja koskee valmiiksi kuidutettuja omakotialueitamme, omakotialueita joille kuituverkkomme rakennetaan vuoden aikana, sekä kuituverkkoomme liitettyjä asuntoyhtiöitä.

Mikäli uusi Kuitukaista kytketään asuntoyhtiöön, saavat molemmat yhden ilmaiskuukauden. Mikäli uusi asiakas tilaa omakotitaloonsa uuden kuituliittymän, molemmat saavat kaksi ilmaiskuukautta Kuitukaistaa.

Suosittelijalle tarjoamme ilmaiskuukauden vaihtoehdoksi joko uutta modeemia tai wifi-lähetintä. Modeemin arvo on 119-229 €, riippuen kiinteistön sisäverkon tekniikasta. Wifi-lähettimen arvo on 129 €.

Kampanja on voimassa toistaiseksi. Uuden asiakkaan pyydetään ilmoittamaan suosittelijan nimi tilauksen yhteydessä. Mikäli tilaat liittymän verkon kautta, kirjoita suosittelijan nimi lisätietokenttään.

Tilaa heti!

Lähetä suosittelusi kaverillesi ja meille tästä

Olemme sinuun yhteydessä ainoastaan mikäli kaverisi tekee tilauksen suosittelusi perusteella.

 

Suosittelen kuitua kaverilleni: 

Jos alueellasi ei vielä ole kuituverkkoa, kerro meille kiinnostuksestasi, sillä suunnitelmia jatkorakentamisen suhteen tehdään myös kiinnostuksen perusteella.