SIUNTIO • Störsvikiläinen Weckströmin perhe sai Karjaan Puhelimen toimittaman valokuituliittymän käyttöönsä ensimmäisten joukossa Siuntiossa. Isä Henrik on jo pidempään toiminut aktiivisesti saadakseen kunnolliset kiinteät yhteydet naapurustoonsa ja on nyt tyytyväinen, kun kuitu tulee perille taloon saakka ja arki rullaa.

Henrik Weckström esittelee kunnon laajakaistalla täydentynyttä työpistettään Karjaan Puhelimen Jonna Kankaanpäälle.

Julkaisemme satavuotisjuhlavuotemme kunniaksi blogipostauksia ajankohtaisista aiheista. Lue Jonnan blogipostaus luonnosta.

Maailman parasta urheilua ja paljon muuta C Morella. C More esittää yksinoikeudella koko Formula 1-kauden lämmittelyistä viimeiseen osakilpailuun. Näet lisäksi suomalaiskuskien onboard-kamerat, varikkosignaalin ja paljon muita herkkuja C Moren suoratoistossa. Lisäksi C Moren tarjonnasta löytyy monipuolista urheilua maailman huipulta sekä sarjoja ja elokuvia.

C More, V sport, series & film ja Viaplay-suoratoistopalvelu palaavat normaalihinnoitteluun 1.7.2020.

Asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 19.6. Tervetuloa taas maanantaina 22.6.
Vikailmoituksemme palvelee 24/7, puh. 0800 92 788

Hyvää juhannusta!

jussi

Mediatiedote 9.6.2020

Karjaan Puhelimen yhtiökokous hyväksyi perjantaina ehdotuksen, jonka mukaan investointeja alueellisen kuituverkon rakentamiseksi jatketaan. Tähän mennessä tehdyt panostukset on otettu vastaan hyvin ja yhtiökokous näki, että uskallusta löytyy satsata edelleen niin haja-asutusalueille kuin uusille keskusta-alueillekin Inkoossa, Siuntiossa ja Kirkkonummella. Uusia talouksia liitetään edelleen kuituverkkoon myös Hangossa ja Raaseporissa.

Aikaisempi, vuonna 2008 tehty investointipäätös rakentaa kuituverkkoa 30 miljoonalla eurolla Raaseporin, Hangon ja Inkoon alueelle viidentoistavuoden aikana sai nyt jatkoa. Uuden päätöksen mukaisesti yhtiön kuituinvestoinnit tulevat nousemaan 60 miljoonaan euroon vuoteen 2035 mennessä. Nyt yhtiön kuituverkko kattaa Hangon, Raaseporin, Inkoon ja myös Siuntion alueita. Kiinnostuskartoitusta on aloitettu myös Kirkkonummella. Noin 12 000 taloutta on jo liittynyt kuituverkkoon ja 100-vuotiaan kupariverkon viimeiset osat suljetaan ja korvataan kuidulla tämän vuoden loppuun mennessä. Vuoden 2019 loppuun mennessä Karjaan Puhelin oli investoinut alueen kuituverkkoon 25 miljoonaa euroa ja nostanut seudun Suomen kuitusaatavuustilastojen kärkisijoille.

Kuituinvestointien lisäksi yhtiö tulee panostamaan ilmastoon ja ympäristöön. Karjaan Puhelin osallistuu Dragsvikin aurinkovoimalan rakentamiseen yhdessä Raaseporin Energian ja Raaseporin kaupungin kanssa, ja yhtiön autot vaihdetaan vähitellen sähköautoihin. Varoja on varattu myös uuteen teknologiaan, joka voi tarkoittaa esimerkiksi osallistumista paikallisiin datakeskus- tai älytieprojekteihin. Karjaan Puhelimen panostukset tulee nähdä osana kokonaisuutta, jossa yhdessä muiden kunnallisten ja yksityisten toimijoiden kanssa luodaan kilpailukykyistä älykästä aluetta. Tämä ”Smart Region” kattaa rannikon kunnat Kirkkonummen, Siuntion, Inkoon, Raaseporin ja Hangon, joiden alueellinen kuituverkko on yhteydessä koko muuhun maailmaan Hangon kansainvälisen merikaapeleiden solmukohdan kautta.

Raaseporin Osuuspankin toimitusjohtaja Mats Enberg ja Raaseporin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anders Walls osallistuivat yhtiökokoukseen. Mats Enberg toteaa, että satsaus on tervetullut taloudellinen piristysruiske infrastruktuuriin, joka varmuudella tulee nostamaan alueen kilpailukykyä ja hyvinvointia. Anders Walls näkee investoinnit tarpeellisina varmistamaan vakituisten ja kesäasukkaisen, yritysten, koulujen ja kuntien vakaat yhteydet ja parhaat etätyömahdollisuudet.

Henrik Ekblom, Karjaan Puhelimen toimitusjohtaja, toteaa, että olemme nähneet vasta alkua tulevasta teknologisesta kehityksestä. Esimerkkinä voi ajatella holografista 3D-etäkokousta, jossa on mahdollisuus aitoon näköyhteyteen. Osallistujan kokemus lähestyy samaa kuin perinteinen kokous, jossa henkilöt ovat fyysisesti läsnä. Kehitys vaatii suuren tietomäärän välittämiseksi, ”juuristoksi”, hyvin rakennettua valokuituverkkoa.

Lisätietoa:

Henrik Ekblom, toimitusjohtaja, Karjaan Puhelin Oy, 044 744 0420, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Mats Enberg, toimitusjohtaja, Osuuspankki Raasepori, 050 356 0517, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Anders Walls, Raaseporin kaupunkihallituksen puheenjohtaja, 040 519 2991, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Karjaan Puhelin on alueen johtava kuitupohjaisten tietoliikennepalveluiden toimittaja, joka on työllään nostanut alueen Suomen kuitusaatavuustilastojen kärkisijoille. Asiakkaidensa omistama yritys on toiminut alueella pian sadan vuoden ajan, työllistää noin 26 alan asiantuntijaa sekä ison määrän yhteistyökumppaneita ja seisoo taloudellisesti vakaalla pohjalla.

Koronahinnoittelu jatkuu vielä tämän kuukauden ajan. Viaplay palaa normaalihinnoitteluun 1.7.2020 alkaen. Tiedotamme, kun saamme lisää tietoa kanavapakettitilausten hinnoittelun jatkosta. 

Espanjan La Ligan jalkapallotähdet kohtaavat jälleen koronatauon jälkeen. Torstaina 11.6. jatkuvaa La Ligaa juhlistetaan C Morella näyttävästi herkullisen Sevillan derbyn ympärille koottavassa studiolähetyksessä. C More esittää kaikki kesän La Liga -ottelut suorana.

Kuitukaista asuntoyhtiöiden asukkaille

Uusille asiakkaille asuntoyhtiöissä tarjoamme avausmaksun, päätelaitteen sekä vauhdikkaat nopeudet edullisesti:

Kuitukaista 500M vain 44,90 €/kk
Kuitukaista 300M
vain 34,90 €/kk
Kuitukaista 100M vain 29,90 €/kk
Kuitukaista 50M vain 26,90 €/kk


Myös nykyiset asiakkaamme voivat nostaa Kuitukaistansa nopeutta tarjouksen mukaisesti, tai uusia nykyisen sopimuksensa.

Tarjous koskee kuituliittymällä varustettujen asuntoyhtiöiden asukkaita ja on voimassa 31.8.2020 saakka. Tarjous edellyttää 24 kk:n sopimusta. Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana listahinnalla.

TILAA

Avausmaksu
45,00 €  
Päätelaite/modeemi 110,00 €   
Päätelaite/modeemi 139,00 €  Yhtiössä, jossa maksiminopeus 300M
     
Kuitukaista ja normaalihinta Maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
Kuitukaista 500M - 54,90 €/kk
500/200 Mbit/s 350-500/140-200 Mbit/s
Kuitukaista 300M - 44,90 €/kk
300/100 Mbit/s 210-300/70-100 Mbit/s
Kuitukaista 100M - 36,90 €/kk
100/100 Mbit/s 70-100/70-100 Mbit/s
Kuitikaista 50M - 34,90 €/kk 50/50 Mbit/s 35-50/35-50 Mbit/s (Kuitu, Ethernet)
    35-50/30-50 Mbit/s (VDSL2)

Paras tapa tutustua kanavapakettiin, on ehdottomasti tarttumalla tarjoukseen! Tällä sivulla löydät kaikki ajankohtaiset kanavapakettitarjouksemme.