Olemme päivittäneet Viestintäpalvelujen erityisehtoja yrityksille ja yhteisöille. Uudet ehdot tulevat voimaan 1.7.2021 ja niissä on otettu huomioon viestintäpalvelusopimuksia koskevan säädännön muutokset. 

Uudet ehdot korvaavat aiemmat vastaavat, vuonna 2015 voimaan tulleet, ehdot. Myös muihin erityisehtoihimme on tehty pieniä muuoksia uuden säädännön ja kuparipalveluiden sulkemisen johdosta.

Tästä pääset lukemaan uudet ehdot kokonaisuudessaan. Mikäli haluat kysyä uusista ehdoista tai haluat niiden paperikopion, ota yhteyttä yrityspalveluumme. 

Kuitukaista asuntoyhtiöiden asukkaille

Uusille asiakkaille asuntoyhtiöissä tarjoamme avausmaksun, päätelaitteen sekä vauhdikkaat nopeudet edullisesti.

Kuukauden bonuskanava on Toto TV 6. Toto TV 6 kanavapaikalla 295 kuuluu kanavapakettiin Toto TV, joka on hevosurheilun harrastajien oma paketti! Paketin kanavat esittävät yli 500 suoraa lähtöä vuodessa. Arkipäivän iltaravien lisäksi kahdet ravit lauantaisin ja sunnuntaisin. Kanavilla näytetään myös kansainvälisiä huippuraveja!

Kanava vaihtuu maanantaina 3.5.

Suljemme klo 14.00 perjantaina 30.4. Iloista vappua! 

Tiedote 21.4.2021

Valokuituyhteyden käyttäjillä on vähiten häiriöitä verkkoyhteydessään, kertoo Finnet-ryhmän tuore tutkimus. Suurin osa etätöitä nyt tekevistä suomalaisista aikoo jatkaa etätöiden tekoa useammin kuin koronapandemiaa edeltävällä ajalla. Luotettavan ja nopean verkkoyhteyden lisäksi etätyössä tarvitaan esihenkilöiltä uudenlaisia johtamisen ja vuorovaikutuksen taitoja.

Nyt kannattaa olla nopea! 30 ensimmäistä kuituliittymän tilaajaa valmiiksi rakennetuilla kuitualueillamme saavat nyt pihakaivuun kaupan päälle ja liittymän käyttöönsä jo kesäkuussa!

Lisäksi säästät myös valitsemiesi palveluiden kuukausimaksuissa, saat 100 megan tai nopeammasta Kuitukaistasta tai OmaKuitu-paketista (sis. myös kaapeli-tv-palvelun ja TV-kortin) 10 € alennuksen per kuukausi ensimmäisen vuoden ajan.

Esimerkiksi

  • OmaKuitu-paketti 100M 29,90 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen normaalihinta 39,90 €/kk
  • Kuitukaista 100M 25,28 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen normaalihinta 35,28 €/kk

TARKISTA SAATAVUUS OSOITTEESEESI JA TILAA LIITTYMÄSI


Tarjous on voimassa 12.4. - 20.5.2021 ja edellyttää 24 kuukauden palvelusopimusta. Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana listahinnalla. Tarjous on voimassa alueilla, joiden kuituverkko on jo rakennettu valmiiksi. Toimitusaika tarkistetaan vielä osoitekohtaisesti. Valmiiksi kuidutetuilla keskusta-alueilla saat liittymän käyttöösi jo kesäkuussa.

Kanava NHK World TV kanavapaikalla 359 muuttuu HD-kanavaksi maanantaina 19.4.2021. Kanava kuuluu kanavapakettiin Uutiset ja sen voi valita kaikkiin MIX-kanavapaketteihin. 

EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) hengessä pyrimme poistamaan asiakastiedoistamme asiakkaiden luomat sähköpostilaatitkot, joita ei ole käytetty pitkään aikaan. Toukokuussa 2021 tulemme poistamaan osoitteet, joita ei ole käytetty joulukuun 2019 jälkeen.

Pitääksesi sähköpostisi aktiivisena tulee sinun kirjautua sisään sähköpostiisi viimeistään 30.4.2021.

Asiakaspalvelumme on suljettu pitkäperjantaina 2.4. ja toisena pääsiäispäivänä 5.4.

Vikailmoituksen voi tuttuun tapaan jättää meille vuorokauden ympäri. 

Tiistaista 6.4. jatkuen palvelemme vain puhelimitse ja sähköisissä kanavissamme. Soitathan ensin asiakaspalveluumme, niin sovimme tarvittaessa käynnistä palvelupisteessämme.

Toivotamme kaikille hyvää pääsiäistä!

Huhtikuun bonuskanava on Viasat History HD (493). Mikä meistä tekee juuri sellaisia kuin olemme? Viasat History katsoo taaksepäin ajassa löytääkseen vastauksia. Kanava esittää uusimmat teoriat evoluutiostamme sekä kulttuurimme juurista.

Kanavaohjelmistossa muun muassa Sotatehtaat, Viisi tuhatta vuotta Niilin historiaa, Salainen sota ja Viikinkien viimeinen matka. Kanava sisältyy kanavapaketteihin V premium ja V series & film, sekä on valittavissa kaikkiin MIX-paketteihin.