Onko nopeus riittävä, kun työskentelet tai opiskelet etänä? Saatko kaiken hyödyn irti linjastasi, myös langattomasti?

Viasat Nature kanavapaikalla 495, on koko perheen luontokanava, joka tarjoaa korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja läheltä ja kaukaa. Viasat Naturelta löydät melkein mitä tahansa, niin kauan kuin se liikkuu, ryömii, ui, lentää tai kasvaa. Kanava tarjoaa kiehtovia dokumentteja vuorokauden ympäri.

Ahvenanmaalainen Ålandskanalen on nyt HD-kanava. Kanava kuuluu perustarjontaan, joka näkyy kaikille kaapeli-tv-asiakkaille. Löydät kanavan kanavapaikalta 74. 

V sport urheilu -kanava avataan kaapeli-tv-asiakkaillemme avoimeen katseluun pe 5.2. klo 16:00 - ma 8.2. klo 10:00. Viikonloppu tarjoaa kiekkoa, futista ja amerikkalaista jalkapalloa. Älä missaa Super Bowlia! Tee tarvittaessa kanavahaku. 

Kanavapaikat: 464 (HD) ja 460 (SD).

Palvelemme asiakkaitamme keskiviikosta 3.2. lähtien puhelimitse ja sähköisissä kanavissamme sekä rajoitamme kotikäyntejä.

Pidämme palvelupisteidemme ovet suljettuina toistaiseksi ja palvelemme kasvotusten vain tapauksissa, joissa se on välttämätöntä. Soita siis aina ensin meille ja sovimme käynnistä palvelupisteessämme vain, mikäli se on välttämätöntä. Myös yritysmyyjämme hoitavat asiakaskontaktit puhelimitse sekä sähköisissä kanavissa.

Asentajat jatkavat kuituliittymien asennuksia sovittujen aikataulujen mukaisesti, mutta muistathan pysytellä riittävän kaukana kotiisi tulevasta asentajasta. Myös vikatapauksissa teemme kotikäyntejä, mikäli käyntiä ei voida lykätä. Haluamme muistuttaa erityisesti vanhempia henkilöitä miettimään, onko kotikäynti välttämätön. Mikäli sairastut tai olet muutoin epävarma tilanteesta, peruutathan kanssasi jo sovitun kotikäynnin soittamalla asiakaspalveluumme. Asentajamme sopivat kanssasi uuden ajan myöhempään ajankohtaan.

Näillä varautumistoimilla pyrimme varmistamaan asiakkaidemme yhteyksien ja palveluiden ylläpidon ja toiminnan myös virustilanteen eskaloituessa, sekä osaltamme ehkäisemään koronaviruksen leviämistä. Useat asiakkaamme tekevät pääosin etätöitä, joten luotettavan ja toimivan kuituverkon edut ovat nyt entistäkin ilmeisempiä.

Täältä löydät yhteystietomme

Tämän kuukauden bonuskanava on Viasat Explore HD kanavapaikalla 491. Kanava on täynnä seikkailuja ja voimia koettelevia tilanteita. Dokumenttielokuvat käsittelevät sekä erämaan tutkimusmatkoja, rikosmysteerejä ja mielenkiintoisia ihmisiä, että äärimmäisiä luonnon- ja sääolosuhteita.

Viitaten joulun alla nousseeseen kiistaan tekijänoikeusjärjestöjen Kopiosto ja Teosto sekä FiComin ja sen operaattorijäsenien välillä voimme iloksemme ilmoittaa, että ulkomaisten tv-kanavien jakeluehdoista on nyt päästy sopimukseen ja tarjonnassamme olevat ruotsin-, viron-, saksan- ja ranskankieliset kanavat näkyvät jatkossakin verkossamme normaalisti.

FiComin uutinen aiheesta: Sopimus ulkomaisten tv-kanavien jakeluehdoista

Lue myös FiComin loppuvuoden uutiset, joissa tilanteesta kerrotaan enemmän:

Kuluttaja-asiamies, FiCom ry, Finnet ry, Traficom ja operaattorit ovat neuvotelleet uudet yleiset sopimusehdot teleyritysten kuluttajille tarjoamille palveluille. Sopimusehdot tulevat voimaan 1.2.2021.

Keskiviikkona 27.1. suljemme poikkeuksellisesti asiakaspalvelumme klo 12.00. 

Jälleenmyyjämme palvelevat normaalisti, ja vikailmoituksen voi jättää vuorokauden ympäri.