Asukkaat taloyhtiöissä, joissa on 10M, 50M tai 100M perusnopeus, saavat lisänopeuden veloituksetta kaksi kuukautta, jonka jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana normaalihintaan.

TILAA 

Tarjous edellyttää täysin uutta tilausta tai nopeuden nostoa.

Tilaa kuituliittymä  – edullisesti, helposti ja sujuvasti!

Tilaukseen sisältyy:

 • Liittymismaksu 750 € (norm. 1050 €)
 • Karjaan Puhelimen osake 200 €
 • Kaivuutyöt tontillasi
 • Kuitulaitteet ja wifi-lähetin
 • Asennus kodissa
 • Apua palveluiden käyttöönotossa
  = vain 950 €!


Tarjous on voimassa 15.4.2023 asti ja kuituliittymä toimitetaan touko-kesäkuussa. Mitä nopeammin me saamme tilauksesi, sitä nopeammin pääset käyttämään uusia kuitupalveluitasi!

Tarjous koskee tiettyjä alueita Karjaalla. Kirjoita osoitteesi hakukenttään ja tarkista, koskeeko tarjous sinun osoitettasi.

Tilaa kuituliittymä  – edullisesti, helposti ja sujuvasti!

Tilaukseen sisältyy:

 • Liittymismaksu 750 € (norm. 1050 €)
 • Karjaan Puhelimen osake 200 €
 • Kaivuutyöt tontillasi
 • Kuitulaitteet ja wifi-lähetin
 • Asennus kodissa
 • Apua palveluiden käyttöönotossa
  = vain 950 €!


Tarjous on voimassa 31.3.2023 asti ja kuituliittymä toimitetaan touko-kesäkuussa. Mitä nopeammin me saamme tilauksesi, sitä nopeammin pääset käyttämään uusia kuitupalveluitasi!

Tarjous koskee tiettyjä alueita Tammisaaressa. Kirjoita osoitteesi hakukenttään ja tarkista, koskeeko tarjous sinun osoitettasi.

Nämä muutokset astuvat voimaan tänään 1.3.2023:

Katso kaikki ajankohtaiset kanavapakettitarjouksemme.

Kuukauden bonuskanava on TotoTV 6 kanavapaikalla 295. TotoTV:n kanavat tuovat hevosurheilun ystävälle vuosittain yli 600 suoraa ravilähetystä. Kotimaisen raviurheilun lisäksi TotoTV:stä voi seurata kansainvälisiä huippulähtöjä ja -kisoja ympäri maailman.

Keskiviikkona 1.3.2023 seuraavat kanavat lisätään tarjontaamme:

 • Kanal 10 -kanava lisätään Svenska-kanavapakettiin kanavapaikalle 286. Kanavapaketin hinta ei muutu. Ne asiakkaat, joilla on Svenska -kanavapaketti tilattuna ja haluavat nähdä myös Kanal 10 -kanavan, tulee mahdollisesti tehdä kanavahaku.

 • TotoTV 7 Extra -kanava lisätään Toto TV -kanavapakettiin kanavapaikalle 296. Kanavapaketin hinta ei muutu. Ne asiakkaat, joilla on Toto TV -kanavapaketti tilattuna ja haluavat nähdä myös TotoTV 7 Extra -kanavan, tulee mahdollisesti tehdä kanavahaku.

Viaplay Group on hankkinut MotoGP-moottoripyöräilyyn™ yksinoikeudet Suomeen.

Vuoden 2023 FIM MotoGP™ -kausi käynnistyy 26.3. Portugalista. Kausi sisältää 21 adrenaliinintäytteistä kisaa 18 eri maassa päättyen 26.11. ajettavaan Valencian kisaan.

Uusi, kuuden vuoden sopimus vahvistaa Viaplayn asemaa maailmanluokan moottoriurheilun suoratoistokotina. Viaplay Groupin oikeuksiin Suomessa kuuluvat jo ennestään mm. Formula 1 -lähetykset, INDYCAR-sarja, Formula 2 ja Formula 3 -sarjat, NASCAR, Porsche Supercup, IMSA Series, Nürburgring 24 Hours, Ferrari Challenge ja DTM.

Elisa Viihde Viaplayssa tullaan näkemään vuosittain jopa 400 tuntia maailman johtavaa moottoripyöräilysarjaa vuoteen 2028 asti. MotoGP:llä on erittäin laaja maailmanlaajuinen fanikunta, ja laji on erittäin suosittu myös suomalaisten moottoriurheilufanien keskuudessa.

Lue Viaplayn tiedote

Kaikki toiminnot yhdistetään samaan sovellukseen, joten käyttäjän ei jatkossa tarvitse käyttää useita sovelluksia. 

Tämä tarkoittaa, että eri sovelluksissa olleet palvelun osat SAFE, FREEDOME ja ID PROTECTION yhdistetään samaan sovellukseen: F-Secure Total. 

Tämän muutoksen myötä laitteidesi, yhteyksiesi ja henkilötietojesi suojaus on entistäkin kätevämpää.