EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) hengessä pyrimme poistamaan asiakastiedoistamme asiakkaiden luomat sähköpostilaatitkot, joita ei ole käytetty pitkään aikaan. Toukokuussa 2021 tulemme poistamaan osoitteet, joita ei ole käytetty joulukuun 2019 jälkeen.

Pitääksesi sähköpostisi aktiivisena tulee sinun kirjautua sisään sähköpostiisi viimeistään 30.4.2021.

Sähköpostilaatikolla tarkoitetaan sekä sähköpostiosoitetta että vastaanottettuja ja lähetettyjä sähköpostiviestejä. Sähköpostiviestit, joita ei ole varmuuskopioitu tai ladattu POP3-protokollan mukaisesti tietokoneelle, katoavat sähköpostilaatikon poiston yhteydessä.

Tämä ei koske sinua, jos käytät sähköpostiasi säännöllisesti. Olemme lähettäneet tiedoteviestin sähköpostiosoitteisiin, joita poisto koskee, eli käyttämättömiin sähköpostiosoitteisiin verkkotunnuksilla sboksi.fi, minmail.fi, livenet.fi, message.fi, 2me.fi, myhome.fi, mybusiness.fi, brev.fi ja pikaposti.fi. 

Mene sivulle Kirjaudu palveluihin ja klikkaa ”Sähköpostitilien hallinta”, jossa kirjaudut sisään käyttäjätunnuksillasi (adm-xxxxx ja luomasi salasana). Hallintasivulla voit tarkistaa, mitä sähköpostiosoitteita käyttäjätilille on rekisteröity. Niitä voi olla useita. Asiakaspalvelustamme saat tarvittaessa uudet käyttäjätunnukset.

Suljemme muutoinkin mielellämme sähköpostiosoitteet, joita ei käytetä – ole yhteydessä asiakaspalveluun, niin saat apua.