fiberhem - omakuitu

Asuntoyhtiön kuituliittymä on taloyhtiön yhteinen ratkaisu, jossa kiinteistö liitetään kuituverkkoon ja kaikkiin asuntoihin tuodaan samalla kerralla kaapeli-tv sekä haluttaessa myös huippunopeat laajakaistayhteydet. Tämä on asuntoyhtiölle helpoin, nopein ja kustannustehokkain tapa hankkia palvelut asukkailleen.

Kuituliittymä on asuntoyhtiölle kannattava investointi, sillä se nostaa myös asuntojen arvoa. Kuitu on tulevaisuudessakin varma ja häiriötön liittymätyyppi, sillä tieto siirtyy sähköisen impulssin sijaan optisen valon avulla.

Toimitamme yhtiöliittymiä vähintään kolmen asunnon asuntoyhtiöille. Jos yhtiölläsi on jo kuituliittymä, voit tilata haluamasi palvelut suoraan saatavuuskyselystä. Mikäli yhtiöllä ei ole liittymää, auttaa yritysmyyntimme asuntoyhtiösi isännöitsijää tai hallitusta kuituliittymäasioissa.
Lisätietoa asuntoyhtiön kuituliittymästä

Täältä voit tarkistaa, onko yhtiölläsi jo kuituliittymä.

Asuntoyhtiö voi tilata kuidussa kulkevan Yhtiökaistan 10/10, 50/50, 100/100 tai 300/100 Mbit/s perusnopeuden kerralla kaikkiin asuntoihin. Perusnopeutta vauhdikkaampaa kaistaa tarvitsevat asukkaat voivat halutessaan päivittää liittymäänsä huippuedulliset lisänopeudet. Mikäli yhtiöllä ei ole käytössään Yhtiökaistaa perusnopeudella, tilaa kukin asukas asuntoonsa Kuitukaistan haluamallaan nopeudella.

KTAB web 1