Ensimmäisten alueiden kuituliittymät jo käytössä ja ensi vuoden alueita kartoitetaan! 

Olemme toimittaneet kuituliittymiä perille koteihin saakka jo 13 vuotta! Raaseporissa ja Hangossa taajamat ja pitkälti haja-asutusalueetkin alkavat olla verkkomme piirissä. Asuntoyhtiöiden asukkaat, omakotiasujat ja yritykset surffaavat meillä jo tuhatta ja sataa. Parhaillaan verkko laajenee Inkoon ja Siuntion alueilla ja nyt vuorossa on Kirkkonummi.

Rakensimme viime syksynä pilottialueen Överbyn suunnalla, joten ensimmäiset kirkkonummelaiset omakotiasiakkaamme ovat saaneet kuitupalvelut käyttöönsä menneenä talvena. Tavoitteenamme on nyt laajemmin kartoittaa kirkkonummelaisten kiinnostusta sekä mahdollisia rakennusalueita tuleville vuosille.

Kuulemme mielellämme siis alueista, joiden asukkaat olisivat kiinnostuneista nykyaikaisista ja luotettavista kiinteän verkon palveluista. Asukkaiden ja kiinteistöjen omistajien on siis tärkeää ilmoittaa kiinnostuksestaan, jotta osaamme suunnata investointimme oikein.

Valitsemme myyntialueet pitkälti asukkaiden kiinnostuksen perusteella, joten ilmoitathan meille kiinnostuksestasi nyt heti!

ILMOITA KIINNOSTUKSESI

Huomio Kuusala ja Överby!

Teidän alueillanne kaivuutyöt ovat jo alkaneet, mutta ehdit vielä mukaan. Tilaa liittymäsi nyt!   

Onko sinulla tarvetta nopealle, pätkimättömälle ja turvalliselle nettiyhteydelle, joka takuuvarmasti riittää myös tulevaisuudessa? Eiköhän!

TILAA LIITTYMÄSI TÄSTÄ   

Huomio Heikkilän ja Lustbackan asukkaat!

Teidän alueillanne on myynti käynnissä ja rakentamispäätökset tehdään heti, kun riittävä määrä tilauksia on kasassa! Voit siis tilata oman liittymäsi nyt heti! Olethan meihin yhteydessä, niin kerromme lisää! 

TILAA LIITTYMÄSI TÄSTÄ  

Taloyhtiöiden ja yritysten liittymät rakennetaan ja toimitetaan tilausten perusteella

Kysy tarjousta osoitteeseenne suoraan taloyhtiömyynnistä tai yritysmyynnistä!

TALOYHTIÖT YRITYKSET 

Mikä on valokuitu?

Valokuitu on nopea, pätkimätön ja turvallinen nettiyhteys niin yrityksille, kuin kuluttajillekin. Sillä koko perhe surffailee, asioi, tekee etätöitä tai harrastaa verkossa usealla laitteella samanaikaisesti. Valokuitu varmistaa yrityksen tiedonsiirron ja päivittäisen toiminnan sujuvuuden.

Kuituliittymän kautta voit tilata myös kaapeli-tv-palvelumme sekä käyttää kaikkia saatavilla olevia sähköisiä palveluita nyt ja tulevaisuudessa. Se korvaa muun muassa nykyiset ADSL-laajakaistat, mokkulat, tv-antennit, satelliitti-tv-palvelut ja lankapuhelimet.

Miksi kannattaa valita valokuitu? 

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden, mikä helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan sekä yritystoimintaan. Keskeisin syy on vakaa ja lähes äärettömän nopea siirtokapasiteetti, jonka valokuitu tarjoaa. Valokuituyhteys on luotettava, eikä siinä ole ruuhkautumisen vaaraa. Yhteyden laatu ei myöskään heikkene etäisyyden kasvaessa. Kuituliittymän kautta voi käyttää kaikkia saatavilla olevia sähköisiä palveluita nyt ja tulevaisuudessa.

Nopeat ja toimintavarmat kuitupohjaiset tietoliikenneyhteydet ovat tärkeä kasvun lähde ja kunnan tulevaisuuden turvaaja. Ne mahdollistavat etätyöskentelyn, yrittämisen sekä kaikki hyöty- ja viihdepalvelut, esim. terveyspalvelut, yhä digitalisoituvassa yhteiskunnassamme. Myöskään toimivaa 5G-verkkoa ei alueelle voida rakentaa ilman kunnollista kuidun muodostamaa ”juuristoa”. Etenkin 5G-signaalin hyvä kuuluvuus sisätiloissa edellyttää kuitua kiinteistölle asti.

Mitä teen seuraavaksi? 

Ilmoita heti kiinnostuksesi! Voit kysyä lisätietoja ja ilmoittaa kiinnostuksesi toki myös puhelimitse numerossa 019 278 480. Olet myös erittäin tervetullut käymän palvelupisteessämme Karjaan Laaksokadulla tai Tammisaaren Koivuniemenkadulla.

Tärkeää on tässä vaiheessa ilmoittaa meille yhteystietosi, jotta saamme sinuun yhteyttä, kun projekti etenee ja pystymme kertomaan tarkemmasta rakennusaikataulusta alueellasi.

ILMOITA KIINNOSTUKSESI  

Muutamia optisen kuidun etuja: 

  • Häiriötön ja nopea internetyhteys, joka sopii esimerkiksi etätyöskentelyyn, verkkopelaamiseen tai tv:n katseluun verkossa. Nopeudet tänään 1 Gbit/s, verkon kapasiteetti skaalattavissa tulevaisuuden moninkertaisiin tarpeisiin. 
     
  • Naapureiden netin käyttö ei vaikuta oman liittymäsi toimintaan. Kuituliittymämme kautta saat laajakaistan ja erittäin laajan kaapeli-tv-tarjonnan paikalliselta operaattoriltasi. Halutessasi voit tilata myös Laajakaistapuhelimen vanhalla lankapuhelinnumerollasi. 

  • Kaapeli-tv:n ansiosta voit korvata kuidulla myös tulevan antenniverkon T2-siirtymän vaatimat antenni- ja laiteinvestoinnit.

  • Saat yhteyden meihin helposti ja palvelemme sinua sujuvasti molemmilla kotimaisilla! 

  • Kuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja tarjoaa sujuvan yhteyden kaikkiin maailman verkkopalveluihin.