Jo parisen sataa tyytyväistä kuituasiakasta Kirkkonummella ja valokuituverkko laajenee edelleen! 

Rakensimme 2021 Kirkkonummelle uuden keskuksen sekä kuituverkkoa pääosin Ravals-Kuusala-Överby-alueella sekä Vilhontiellä Gesterbyssä. Viime vuonna verkkomme laajentui niiden läheisyydessä mm. Neidonkalliolla ja Lustbackassa. Lisäksi verkkoa rakennettiin alueilla Tolsa, Drusibacken, Porkkalantie, Kabanovintie ja Hilantie.

Tälle vuodelle rakentamispäätökset on jo tehty Gesterby-Sepänkylä-alueelle, Långvik-Honskby-alueelle sekä isolle alueelle Upinniemeen aina Pippuria, Ängvikiä, Hilaa ja Näseä myöden. Itse asiassa kaivuutyöt alkoivatkin jo Långvikissa! 

Mikäli asut yhdellä yllä mainitulla alueella, muttet vielä ole tilannut liittymääsi, niin tee se vaikka heti! 

TILAA LIITTYMÄSI TÄSTÄ 


Olemme toimittaneet kuituliittymiä perille koteihin saakka jo vuodesta 2008, yli 14 000 kotiin! Raaseporissa, Hangossa ja myös Inkoossa taajamat ja pitkälti haja-asutusalueetkin alkavat olla verkkomme piirissä. Asuntoyhtiöiden asukkaat, omakotiasujat ja yritykset surffaavat meillä jo tuhatta ja sataa. Nyt verkkomme laajenee vahvasti Kirkkonummella ja Siuntiossa! 

Vanhan Heikkiläntien ja muut alueen asukkaat! 

Erityisen edullisia liittymiä tarjolla alueen muutostöiden yhteydessä.

Rakennamme alueellenne valokuituverkon kunnan infratöiden yhteydessä. Töiden aloitus on suunniteltu tulevalle syksylle. 

Tarkista saatavuus osoitteeseesi ja tilaa todella edullinen liittymäsi nyt!

TILAA

 

Yleinen kartoitus

Tavoitteenamme on myös laajemmin kartoittaa kirkkonummelaisten kiinnostusta sekä mahdollisia rakennusalueita tuleville vuosille.

Kuulemme mielellämme siis alueista, joiden asukkaat olisivat kiinnostuneista nykyaikaisista ja luotettavista kiinteän verkon palveluista. Asukkaiden ja kiinteistöjen omistajien on siis tärkeää ilmoittaa kiinnostuksestaan, jotta osaamme suunnata investointimme oikein.

Valitsemme myyntialueet pitkälti asukkaiden kiinnostuksen perusteella, joten ilmoitathan meille kiinnostuksestasi nyt heti!

ILMOITA KIINNOSTUKSESI

 

Taloyhtiöiden ja yritysten liittymät rakennetaan ja toimitetaan tilausten perusteella
Kysy tarjousta: Taloyhtiöt | Yritykset

Mikä on valokuitu?

Valokuitu on nopea, pätkimätön ja turvallinen nettiyhteys niin yrityksille, kuin kuluttajillekin. Sillä koko perhe surffailee, asioi, tekee etätöitä tai harrastaa verkossa usealla laitteella samanaikaisesti. Valokuitu varmistaa yrityksen tiedonsiirron ja päivittäisen toiminnan sujuvuuden.

Kuituliittymän kautta voit tilata myös kaapeli-tv-palvelumme sekä käyttää kaikkia saatavilla olevia sähköisiä palveluita nyt ja tulevaisuudessa. Se korvaa muun muassa nykyiset ADSL-laajakaistat, mokkulat, tv-antennit, satelliitti-tv-palvelut ja lankapuhelimet.

Miksi kannattaa valita valokuitu? 

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden, mikä helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan sekä yritystoimintaan. Keskeisin syy on vakaa ja lähes äärettömän nopea siirtokapasiteetti, jonka valokuitu tarjoaa. Valokuituyhteys on luotettava, eikä siinä ole ruuhkautumisen vaaraa. Yhteyden laatu ei myöskään heikkene etäisyyden kasvaessa. Kuituliittymän kautta voi käyttää kaikkia saatavilla olevia sähköisiä palveluita nyt ja tulevaisuudessa.

Nopeat ja toimintavarmat kuitupohjaiset tietoliikenneyhteydet ovat tärkeä kasvun lähde ja kunnan tulevaisuuden turvaaja. Ne mahdollistavat etätyöskentelyn, yrittämisen sekä kaikki hyöty- ja viihdepalvelut, esim. terveyspalvelut, yhä digitalisoituvassa yhteiskunnassamme. Myöskään toimivaa 5G-verkkoa ei alueelle voida rakentaa ilman kunnollista kuidun muodostamaa ”juuristoa”. Etenkin 5G-signaalin hyvä kuuluvuus sisätiloissa edellyttää kuitua kiinteistölle asti.

Mitä teen seuraavaksi? 

Ilmoita heti kiinnostuksesi! Voit kysyä lisätietoja ja ilmoittaa kiinnostuksesi toki myös puhelimitse numerossa 019 278 480. Olet myös erittäin tervetullut käymän palvelupisteessämme Karjaan Laaksokadulla tai Tammisaaren Koivuniemenkadulla.

Tärkeää on tässä vaiheessa ilmoittaa meille yhteystietosi, jotta saamme sinuun yhteyttä, kun projekti etenee ja pystymme kertomaan tarkemmasta rakennusaikataulusta alueellasi.

ILMOITA KIINNOSTUKSESI  


Miksi valokuitu?

Etätyö sujuu tehokkaasti samaan aikaan, kun muu perhe striimaa ja pelaa netissä. 

  • Luotettava, nopea ja edullinen netti koko perheen tarpeisiin.

  • Sujuva yhteys kaikkiin maailman verkkopalveluihin, kuidulla striimit ei lagaa.

  • Helpottaa arkea, lisää asumismukavuutta ja nostaa kotisi arvoa.

  • Kertainvestoinnilla rajattomasti kapasiteettia myös tulevaisuuden tarpeisiin.

  • Ylivoimainen vaihtoehto myös kaikille tuleville mobiilisukupolville.

  • Kaapeli-tv ja maksukanavat halutessasi lisäpalveluna.