Uusi C More Urheilusuora tarjoilee päivittäin puolituntia keskustelua urheilumaailman polttavimmista puheenaiheista sekä vastapainoksi muistoja ja tarinoita sykähdyttävimmistä hetkistä.

Keskustelua johtavat suorana C Moren urheilustudiosta urheilutuotantojen tutut tähdet Niki Juusela, Antero Mertaranta, Teemu Niikko, Mervi Kallio ja Minna Korkka. Asiantuntijatiimissä nähdään C Moren erikoislähetyksistä tuttuja spesialisteja niin formuloista, jalkapallosta, jääkiekosta kuin yleisurheilusta. Lisäksi ohjelmassa otetaan yhteyttä huippu-urheilijoihin ja urheilumaailman vaikuttajiin video- ja puhelinyhteyksien avulla.

  • Ma-pe klo 19.30 kanavalla C More Sport 1 ja C More-suoratoistopalvelussa.

Formula

Formulakansan kalenterissa on nyt tyhjä aukko: kevät oli varattu toinen toistaan sykettä nostattavammille F1-kisoille, jotka nyt väistyivät koronaviruksen takia. C Moren kattava kokonaisuus ikimuistoisia F1-kausia tuo pienen valonpilkahduksen formuloiden suurkuluttajille. Yhteensä 11 kausikoostetta pitävät sisällään legendaariset Mika Häkkisen ja Kimi Räikkösen mestaruusvuodet, Michael Schumacherin loiston hetkiä sekä Ayrton Sennan ja Alain Prostin kaksintaistelut.

Kausikoosteiden lisäksi C More tuo katsottavaksi neljä erikoishaastatteluihin perustuvaa dokumenttia. Ranskalaismestari Alain Prostista ja Mika Häkkisestä kertovien dokumenttien lisäksi luvassa on kaksi ohjelmaa yhdestä kaikkien aikojen F1-mestareista: Ayrton Senna -dokumentissa käydään läpi Sennan loistokasta uraa, ja Senna Special -ohjelmassa Damon Hill muistelee entisen tallikaverinsa traagiseen kuolemaan johtaneita tapahtumia Imolan radalla.

F1-puutostilan lievittämisen voi aloittaa jo heti cmore.fi-suoratoistopalvelussa, jonne ensimmäiset kausikoosteet ja dokumentit on lisätty. Sisältöä täydennetään jatkuvasti sitä mukaan, kun vanhat lähetykset saadaan käsiteltyä sopivaan muotoon. Kevään mittaan kausikoosteita esitetään myös C More Maxin illoissa.