Viasat panostaa jatkossa nykyistä enemmän HD-kanavien ja elokuvien tarjontaan, joten kanavilla tapahtuu kevään aikana useampia muutoksia. Muutosten myötä saat entistä kattavamman elokuvatarjonnan.

Viasat Kulta - ja Viasat Viihde -kanavapakettehin lisättiin helmikuun alussa Viasat History HD, -Nature HD ja -Explore HD -kanavat. Kyseiset kanavat olivat jo aikaisemmin paketeissa ns. normaalin tarkkuuden kanavina, mutta jatkossa kanavia voi katsella myös parammalla HD-laadulla. HD-kanavien katseluun tarvitset Cable Ready HD -laitteen ja sen kanssa linkitetyn TV-kortin.

Viasat Film Hits - ja Viasat Film Action -kanavien esitysajat laajenevat 4.4. alkaen 24 tuntiin. Voit siis jatkossa nauttia kanavien kattavasta elokuvatarjonnasta vuorokauden ympäri! Lisäksi Viasat Film Hits -kanavasta lanseerataan HD-versio. Elokuvakanavien esitysaikojen laajenemisen vuoksi aikuisviihdekanava Blue Hustler poistuu Viasat Kulta - ja Viasat Viihde -kanavapaketeista 1.3. sekä Penthouse 1 ja 2 -kanavat 29.3. Aikuisviihdettä voi kuitenkin edelleen seurata Playboy-kanavalta.

Viasat Film Family - ja Viasat Film Comedy -kanavat yhdistyvät uudeksi Viasat Film Family -kanavaksi 4.4. Uudella Viasat Film Family -kanavalla lähetysaika on 24h vuorokaudessa ja kanavalla tulee olemaan vastaavat sisällöt kuin aiemmilla Viasat Film Family - ja -Comedy -kanavilla. Myös Disney Jr -kanavan lähetysaika pitenee - uusi lähetysaika on 07:00–24:00.

Näiden muutoksien lisäksi Viasat Film Hits -kanava muuttuu HD-kanavaksi 4.4. Voit katsella kanavalta edelleen samaa sisältöä, mutta paremmalla kuvan laadulla. HD-kanavien katseluun tarvitset Cable Ready HD -laitteen.

 

KultaRGB   ViihdeRGB