Kaapeli-tv-verkkoomme lisättiin 15.3.2017 uusi kanava English Club TV HD. Kanava on kaikille englannin kielestä kiinnostuneille suunnattu kanava. English Club TV tarjoaa päivittäisen kielikylvyn, jonka avulla on mahdollista oppia kielioppia, kasvattaa sanastoa ja parantaa ääntämistä: uutisia, TV-sarjoja sekä elokuvia englanninkielisellä tekstityksellä. Ohjelmia on tarjolla monipuolisesti kaikenikäisille. Katsomalla kanavaa opit tuhansia uusia englannin kielen sanoja ja useita erilaisia lauserakenteita. Ohjelmaa 24 h/vrk.  Linkki kanavan kotisivuille http://english-club.tv/channels/english-club-tv/

Kanava näkyy kanavapaikalla 363 ja kuuluu S-, M- ja L-paketteihin sekä on valittavissa kaikkiin MIX-paketteihin.

Koska National Geographic Channel muuttui vapaasti katsottavaksi kanavaksi 1.3. ja C More Juniori -kanava poistuu L-paketista, sekä MIX-pakettien uusmyynnistä, maaliskuun lopussa, lisättiin S-pakettiimme uusina kanavina 1.3. Nat Geo Wild-kanava sekä 15.3. English Club TV HD. M- ja L-paketteihin lisättiin 15.3. uudet kanavat English Club TV HD ja Motorvision TV.
Talven aikana uusina kanavina tarjontaamme tulleet Motorvision TV ja Ginx eSports TV sisältyvät myös Active Sports -pakettiin sekä ovat valittavissa kaikkiin MIX-paketteihin.

ectv hd 720x420