Kanavayhtiö on päättänyt lopettaa SVT World -kanavan lähetykset. Tästä syystä kanavan jakelu loppuu kaapeli-tv-verkossamme 30.4.2017. Myös TCM Nordic -kanavan lähetys päättyy 31.5. Molemmat kanavat ovat kuuluneet MIX 4/8/12 -pakettien kanavavalikoimaan ja tilaajat voivat valita niiden tilalle uudet valitsemansa kanavat.

SVT World ja TCM Nordic poistetaan uusmyynnistä  31.3.2017, jonka jälkeen kanavia ei voi enää valita MIX-paketteihin. Nykyiset asiakkaat voivat jatkaa kanavien katsomista 30.4./31.5. asti, jonka jälkeen kanavat poistuvat automaattisesti kaikkien tilaajien kanavapaketeista.
Sekä MIX- että Svenska-kanavapaketeista löytyy kuitenkin edelleen kanavat, joiden ohjelmistoa SVT World on esittänyt koosteena.

Lisäksi tiedotimme maaliskuun asiakastiedotteessamme, että kanavayhtiön päätöksen mukaisesti C More Juniori -kanava on jatkossa tarjolla vain MTV:n omissa paketeissa. Kanava poistuu uusmyynnistä MIX- sekä L-paketeistamme. MIX-pakettien nykyasiakkailla oli mahdollisuus valita Juniori-kanava mixiinsä 30.3. asti, jonka jälkeen kanava ei ole enää miksattavissa. Jos tämän jälkeen poistat kanavan mixistäsi, sitä ei enää ole mahdollista valita takaisin. L-paketista kanava poistui myös nykyisiltä asiakkailta.

Pahoittelemme muutoksia.