Länsi-Uudenmaan innovatiivisen teknologisen kehityksen edistämiseksi

Keväällä 2024 Henrik Ekblomin teknologiastipendi jaettiin jo kolmatta kertaa! Stipendin tarkoituksena on edistää alueen innovatiivista teknologista kehitystä.

Stipendinsaajat


Kuka voi hakea stipendiä?

Stipendi on suunnattu korkeakoulu- tai ammattikorkeakouluopiskelijoille, jotka suorittavat ICT:n, tietoliikenteen tai muun näihin läheisesti liittyvän innovatiivisen teknologian opintoja. Hakijan tulee joko asua Länsi-Uudellamaalla, tai hänellä tulee olla läheinen yhteys alueelle.

Stipendin enimmäismäärä on 2000 euroa ja se myönnetään korkeintaan kolmelle henkilölle per vuosi. Stipendin voi saada vain kerran.

Näin se toimii

SEURAAVA HAKUAIKA ON HELMIKUUSSA 2025.

Karjaan Puhelimen hallitus tekee päätökset vuosittain maaliskuussa ja maksu suoritetaan huhtikuussa. Kaikille hakijoille ilmoitetaan sähköpostitse, onko hakemus hyväksytty vai ei. Jos stipendi myönnetään sinulle, tulemme pyytämään tilinumeroasi ja sovimme erikseen kanssasi, jos saamme julkaista nimesi. 

Jätä hakemuksesi

Toivomme, että vapaasti muotoiltu perustelusi on hyvin kirjoitettu. Kuvaile opintojasi, kerro miksi haet tätä stipendiä ja kerro kuinka se auttaisi sinua eteenpäin opinnoissasi.